Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma-jenny87

JENNY87- czy ją znam?

Polecane posty

Gość a powiedzaaa
Śnieżynka to podaj jakieś fakty!!! uważam jednak że kłamiesz

Gość pofflflslf
jak tu wypisujesz brednie o swoim życiu to znaczy że tego oczekujesz aby o tobie pisali, więc się nie dziw

Gość ŚNIEŻYNKA1
Idę spać bo rano muszę wstać .Idź się lecz kobieto bo ja bym Ci dziecko zabrała z takimi bzdurami i zdjęciami jakie tu wklejasz .Twój mąż dowie się na pewno bo on chyba w zupełnej nieświadomości żyje co ty wyprawiasz .

Gość anxipanxiii
jeniffer ma więcej szczęścia niż rozumu... jaki NORMALNY facet pozwoliłby swojej żone/matce dziecka dawać TAKIE zdjęcia do intenetu...żaden...wypisywac takie głupoty...chyba tak samo... kochana, dlaczego nie spotkasz sie zkolezankami na kawce, nie powiesz "zobaczcie kupiła sobie to i to, może razem pójdziemy na zkaupy"...czy coś takiego?nie masz koleżanek? nie pytam złośliwie

Gość anxipanxiii
jeniffer, jak nie masz koleżanek możesz zapisac się na jakieś zajęcia- fitness, pilates lub np. kurs architektury wnętrz=przyda ci sie przy urzadzaniu domku i nie tylko! moze poznasz fajne osoby

Gość ;_;
śnieżynka spierdalaj jak nie chcesz niczego napisac mitomanko 🖐️

my też domówka, brat ma przyjdzechać z gdańska .Czasami domówki są najlepsze;) mam zamiar zrobić po raz pierwszy jakąs sałatkę owocową ale nie mam żadnego sprawdzonego przepisu ,może mi coś polecisz dla takiego laika jak ja?;)

ja z alkoholu to tylko desperadosa piję ,o drinkach i roadzjach wódki zielonego pojęcia nie mam a likier może z 2 razy w życiu piłam powaga. :) dzięki jeszcze raz ja się zbieram bo mój już marudzi