Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość znajoma-jenny87

JENNY87- czy ją znam?

Polecane posty

Gość a powiedzaaa
więc domyślam się śnieżynka że z tobą będzie tak samo :) nagle znikniesz :)

Gość ŚNIEŻYNKA1
Nie mogę podać nazwiska tu publicznie :)i ty wiesz o tym a że piszę o 23 a nie 24 to dlatego że mam teraz czas i słyszałam o tobie od......że piszesz na kafe te idiotyzmy .Nie wierzyłam aż nie przeczytałam .Ty mnie nie obchodzisz nic kobieto ale żal mi twoich rodziców ,męża i córki .Nie wiedziałam że ty taka nienormalna jesteś :(

Gość ;_;
jenny to twój mąż szybko dochodzi jak ty już po seksiku pewnie nawet kafe nie musialas wyłaczac :classic_cool:

Gość widzialam
jek dlugo trwal sex? :)

sniezynka --> a to moze chociaz imiona rodzicow? a moze imie meza? cos co pozwoli nam uwierzyc???? :) a moze dzielnice w ktorej jenni mieszka???? to przeciez nie jest jakas wielka tajemnica ktorej nei mozna podac publicznie...

Gość ŚNIEŻYNKA1
Taaaaaak nic nie wiem.Niech ci będzie.Pewnie zaraz byś mi w sądzie sprawę założyła o złamanie zasad forum i odszkodowanie którym straszysz każdego.Gwoli wyjaśnienia Versace nie projektuje łóżek :):):):)Buziolki dla męża :)

Gość widzialam
22:58 [zgłoś do usunięcia] jenniferr8787*** Moja córcia dostała mały samochodzik mercedes, nie taki dla ludzi tylko taki maly za 15 tysiecy. Fajnie bedzie sie bawic na ogrodzie wiosną. Jakie ladne teraz rzeczy robią dla dzieci. Wygląda dokladnie jak autko taty tylko w mini wersji http://www.youtube.com/watch?v=EPo5wWmKEaI&am p ;am p ;ob=av2n

Gość a powiedzaaa
tttaaaaaa jasne. Nie możesz podać...to podaj chociaż pół..albo 5 liter.

Gość a powiedzaaa
podaj cokolwiek. sporo ludzi już podało wiele danych na jej temat. Jenny pozwalasz,żeby śnieżynka podała imiona twoich rodziców albo męża? :) Sprawdzimy czy kłamie :)

Gość pauuullinek
ojjj...jennifer...niby matka, niby mężatka, niby dom, niby szczęśliwe życie...

Gość buahahahahahaha.........
i twój ogromny nochal:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ŚNIEŻYNKA1
Napisałam że Jennyfer jest z Grudziądza .Możesz potwierdzić ?Zresztą ja nie po to weszłam .Zastanawiam się czy nie pokazać jej mężowi co ona wyprawia?

Gość buahahahahahaha.........
jennifer8787*** on lubi tylko koniki ihaha ...i twoj ogromny nochal, do tego mialo byc:D:D:D:D:D:D

Gość a powiedzaaa
to skąd ona jest to całe forum wie i ameryki nie odkryłaś :) To wymień te imiona skoro jenny pozwala :)

Gość widzialam
sorry ale dzwoni moja nokia oro gold wysadzana diamentami. O tej porze to na pewno rodzina z nowego jorku ja pierdziele ile ty masz lat 12,wyobraznia niesamowita :)