Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość victim312

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość victim312

W skrócie po dwóch latach samotności i/lub nie rokujących znajomości poznałem dziewczynę: wspólna pasja, cele. Niestety po dwóch miesiącach ona mnie olała i pozostała mi tylko kompromitacja w oczach kumpli którzy od dawna mówili że to idiotka. Ja niby sobie wytłumaczyłem że to nie to ale ciągle to do mnie wraca, mam wrażenie że ona się ciągle bawi a ja ciągle smucę i wkurza mnie że zarabiam mniej od niej choć mam bardziej wymagającą pracę. Jedno czego jestem pewien to to że zrobiłem wszystko co mogłem żeby być z nią - ona nie chciała. Może gdybym ją olał. Co Wy na to? Biorę na klatę wszystkie obelgi. Zaznaczam że już jej nie chcę (bo dostatecznie się błaźniłem przez 2mies) tylko te głupie myśli.

Gość buchahahaj
to po co rozmyslasz, olej to,zamykasz drzwi i w dalsza droge, proste

Gość no a ja inaczej :D
Tak szczerze myślę, że ona po prostu Cię nie doceni. Niezależnie od tego co zrobisz. Stawiam na to, że jesteś jeszcze młody i poznasz tą jedyną partnerkę życia. Wydaje mi się , że lepiej czasem poczekać a na całą sytuacę spojrzeć na zimno. Czasem chęć miłości od drugiej osoby przeważa i przysłania minusy takiej sytuacji. Nie przejmuj się myślami, to minie gwarantuje Ci , rozejrzyj się za kobietą która będzie Ciebie warta. Nie ma co oglądać się w tył skoro nic nie zmienisz a całe życie przed Tobą :)

Gość victim312
woow, myślałem że zaraz polecą wyzwiska a tu szczere rady, dziękuję. Ja to wszystko wiem tylko akurat nie chciałem tym tematem męczyć nikogo z bliskich i wolę tu pomarudzić. Mam 25lat więc nie wiem czy nadal jestem tai młody

Pomyśl może inaczej :) Znasz dużo ludzi samotnych po 40 ? Ja naprawdę znam tylko jedną osobę, całkowicie szczerze. Wniosek z tego prosty prędzej czy pózniej większość z nas odnajduje się :) Rozumiem, że Ci ciężko, nikt nie czułby się dobrze wiedząc , ze przez 2 miesiące starał się tak naprawdę na nic, ale wytłumacz sobie ,że to ona traci a nie Ty :)

Gość victim312
ja to wiem że ona straciła, bo już nie raz robiłem sobie "rachunek sumienia" i naprawdę nic mi nie brakuje jako młodemu mężczyźnie, niestety ona nigdy nie poczuje straty bo kilku następnych za nią będzie biegało, więc ani na chwilę nie poczuje się sama, mam to gdzieś. Lepiej szybko kończyć takie tematy niż ciągnąć i tracić czas z kimś tego nie wartym

Co racja to racja .Moim zdaniem zZbyt często ludzie tkwią w błednym kole bo myślą, że nic lepszego ich nigdy nie spotka.

Gość victim312
ostatnio często słyszę o kims kto jest przed trzydziestką i godzi się na złe traktowanie bo "kogo sobie znajdzie". Z drugiej strony niektórzy z tych którzy odeszli po wielu latach zachowują się jak psy spuszczone ze smyczy, głupieją, tak samo chłopcy jak i dziewczyny

Niestety nie ma na to reguły i właśnie często widzi się nawet tu na forum , że ludzie którzy nagle rozeszli się po długim związku wpadają w kłopoty bo zachowywali się tak jakby byli tymi psami spuszczonymi ze smyczy. Nagle zachłystują się życiem i robią mnóstwo głupot i rzeczy których teorytycznie dorośli i odpowiedzialni ludzie robić nie powinni ale jesteśmy tylko ludźmi..

Gość victim312
ja w drugą stronę się zachłysnąłem, mimo aktywnego spędzania wieczorów zdarzają mi się takie jak ten kiedy to nie ma kogo przytulić i z kim porozmawiać. Dlatego tak się zaangażowałem w tamtą znajomość.

Całkowicie Cię rozumiem, nawet najbardziej zamkniete osoby, które lubią samotnośc potrzebują czułości czy chociaż zwykłej rozmowy o niczym z ukochaną osobą.

Gość ojojojojojojojaaaa
dokładnie :)

Powiedz, czy Tobie bardziej zależy na niej czy na dumie? Bo coś mi się wydaje że opinia w oczach kolegów jest dla Ciebie b.ważna.

Gość ojojojojojojojaaaa
"Bo coś mi się wydaje że opinia w oczach kolegów jest dla Ciebie b.ważna." naprawde?

Gość ojojojojojojojaaaa
"Bo coś mi się wydaje że opinia w oczach kolegów jest dla Ciebie b.ważna." mi bardzij zalezy na mojej urazonej dumie niz na drugim człowieku

Gość zielonogorzanka
daj sobie z nia spokoj, skor zrobiles wszystko zeby bylo jej dobrze etc a ona Cie olala, to zrob z nia to samo. zamknij ten rozdzial zycia. uszy do gory :)

No wiadomo przecież, że jeśli mu koledzy mówili jaka ona jest a on nie słuchał to mu się trochę głupio musiało zrobić. Chyba każdemu by było

Gość mika---
Najgorsze co moze byc w zyciu to samotnosc .. Poszukiwanie drugiego czlowieka na sile tez jest zenujace... A gdy juz szuka sie na sile , nie zawsze mozna dobrze trafic ..

Gość ojojojojojojojaaaa
przeciez prawde powidzieli :)

Gość victim312
tak jak napisaliście zrobiło mi się głupio bo koledzy wcześniej już dawali mi dowody na to że jest idiotką ale ja miałem różowe okulary, dopiero jak się zbłaźniłem ostatecznie to zrozumiałem że że tą "lambadę" będzie tańczyć sama albo z innymi frajerami takimi jak ja byłem :-) mam ją gdzieś!

I dobrze , że masz ją gdzieś :D Czuj się piękny młody i do wzięcia , uśmiech i jazda :D

Gość ojojojojojojojaaaa
a czy jest jakas osoba na swiecie która nigdy nie wyszła na idiote badz idiotke?

@victim312 Czy nie jest tak, że teraz ją deprecjonujesz ponieważ Cię rzuciła? Zauważ, że jednak coś miała w sobie bo Cię zaintrygowała. Nie wybrała Cię na faceta życie i teraz się wyżywasz. Może najzwyczajniej w świecie nie pasowaliście do siebie? To że ludzie nie pasują do siebie nie oznacza że któreś z nich jest głupsze, puste - generalnie gorsze. Nie depcz afektu który do niej miałeś , bo depczesz też swoje decyzje. Po co?

Gość victim312
wszyscy dają czasem ciała a w szczególności jak są zauroczeni, widzę po tematach że dużo tu samotnych, niestety portale tez ukojenia nie dają bo osoby tam poznane częściej mają profile z chęci lansu niż chęci poznania choćby przyjaciół

Gość ojojojojojojojaaaa
pewnie miała jeszcze zajebisty ubaw z tego ze zrobiła z ciebie idiote

Sądzę, że nie ma. Przyznaje się bez bicia , że mi się zdażyło wyjśc na idiotkę, i to nie raz :D

Gość ojojojojojojojaaaa
laski potrafia byc strasznie głupie

Bu, szkoda, że ja nie spotykam takich wspaniałych mężczyzn, którzy chcieliby się pofatygować i się o mnie starać :) Zazwyczaj wszyscy faceci liczą na szybki numerek opłacony niewielkim wysiłkiem, zamiast angażować się w normalne związki.

Gość victim312
no właśnie, tym bardziej byłem zachwycony faktem że opierała się stanowczo i długo (w mojej ocenie)