Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Louloudi

Zamykam się w sobie, chowam w kąt...

Polecane posty

Gość Louloudi

Po latach starań o ludzką akceptację i mrzonek o przyjaźni i miłości itp., doszłam do wniosku, że popełniłam błąd, uzależniając swój stopień zadowolenia od innych ludzi. Zmarnowałam tyle lat na walkę o czyjeś zainteresowania, aż w końcu stwierdziłam, że nie jestem w tym wszystkim sobą i popadłam w kompleksy z powodu zaniedbanych spraw. Dlatego daję sobie z tym wszystkim spokój... Zamykam się w sobie, zaczynam naprawiać swoje życie, bo jestem tak straszna, że aż wstydzę się pokazać światu...

Gość Louloudi
Zmienic to wszystko, być inna... tylko od czego zacząć?

Gość deszczowa piosenka 24
Polecam poradniki Beaty Pawlikowskiej z serii "W dżungli..." :)

Gość Dubravvvkaa
Książka Beaty bardzo mi pomogła. Wiadomo, że nie ma jakiegoś uniwersalnego zestawu porad gwarantujących szczęście, ale niewątpliwie przemyślenia naszej podróżniczki pozwalają odnaleźć drogę do nas samych.

Gość deszczowa piosenka 24
Zgadzam się, tym bardziej, że ona pisze o własnych doświadczeniach w polskiej rzeczywistości, odnalazła siebie i też jak Ty autorko, przestała wciąż oglądać się na innych.

Gość sufler
Czemu od razu się zamykać w sobie? Bądź więcej asertywna do ludzi i po kłopocie.

Gość Louloudi
Dlatego, że popełniłam tyle błędów przez to granie kogoś innego, że ostatecznie wyszłam na zakompleksioną idiotkę i teraz nie mogę się ludziom patrzeć w oczy. Wstydzę się tego wszystkiego, co zrobiłam, i postanowiłam zamknąć się w swoim świecie dopóty dopóki nie będę w pełni sobą.

Gość sufler
czemu grasz/grałaś?

Gość Louloudi
Straciłam w oczach tych wszystkich ludzi, w oczach faceta, na którym mi zależało... Za bardzo chciałam być kimś innym niż jestem, a efekt był taki, że wyszłam na sztuczną i pozbawioną osobowości...

Gość Louloudi
Bo chciałam być kimś innym. Wstydziłam się tego, że jestem tak mało dopracowana i przeciętna. Miałam niskie poczucie wartości i potrzebowałam się dowartościować... bez skutku.

Gość sufler
głowa do góry, będzie lepiej.

Gość ojojojojojojojaaaa
2011-12-27 20:05 Polsat bdzie leciał fajny film http://film.wp.pl/id ,1716,title,Nikomu-ani-slowa,film_szczegoly.html polecam :)