Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nulka22

czego pragną mężczyzni ?

Polecane posty

Konkretnych odpowiedzi na proste pytania typu "czemu jesteś zła?", "co zrobiłem źle?" Sukienek w lato. Nie robienie awantury o piwo w piątek, ani mecz w sobotę.

Gość mecenasowa
Tak na prawdę to tylko pragną codziennego bzykanka i pysznych obiadków żonki:)

Gość sraka_praptaka_.
mecenasowa - i jeszcze schłodzonego piwka :)

mój maż ma ciepły obiad każdy dzień kawę przed praca na stole sex kiedy chce a ciągle mu źle miłości daje mu tyle ile moje serce zmieści

mój maż ma ciepły obiad każdy dzień kawę przed praca na stole sex kiedy chce a ciągle mu źle miłości daje mu tyle ile moje serce zmieści

Gość Szymuś
Może w drugą dziurę ?

Gość mecenasowa
Co on teraz robi?

Gość gnidaIDA
na pewno faceci uwielbiają idiotki, którym tylko jedno w głowie; "co lubią faceci?'

Gość mecenasowa
weź podejdz do niego i pocałuj go namietnie:D

oj mój nie wiem czy takie lubi przed ślubem sex każdy dzień był a po ślubie wszystko się zmieniło już mu się nie chce

Gość fvdsfsdf
Mężczyźni pragną ruchania i spokoju od bab 🖐️

Powiem Ci, co mu dać.. Spokój. Pozaniedbuj go przez jakiś czas, a sam do Ciebie przyjdzie :) Rozpieściłaś go tak, jak większość kobiet rozpieszcza swoich facetów. Najpierw podsuwacie nam wszystko pod nos i przyzwyczajacie nas, że nie musimy się o nic starać, bo i tak to od Was dostaniemy, a później macie pretensje, że nic nam się nie chce ;)

Gość Powiedz że mu
kibicujemy - to go rozkręci

Gość Gdyby was nie
było nie byłoby za czym tęsknić a ewolucja szybko poradziłaby sobie z tym problemem.

kurde! na wala wstawiacie foty kotow w stopkach??? klikam mysle jakas ladna laseczka a tu KOT!? faceci pragna 3 rzeczy: 1. pieniadze 2. sex 3. adrenalina reszta to wasze schizy...

Gość A kobiety pragną
1. pieniędzy 2. pieniędzy 3. seksu jeżeli ułatwi im zdobycie pieniędzy

nulka22 jakbym o swoim facecie czytala :/ to samo.. wlaze w d.. w zamian nic..

jakby się nad tym zastanowić to właściwie nie potrzebujemy kobiet gdyby dorosły facet miał zapewnioony dostęp do dobrego seksu, najlepiej z młodszą partnerką, to żona jest zbędna nie ma się co oszukiwać. partnerkami do rozmów nie jesteście ponieważ my Was nie rozumiemy. Wy nas podobnie ( co nie znaczy ze jesteście gorsze lub lepsze, po prostu inne od nas ). gotować wielu facetow potrafi, jak nie lubi sprzątać to zatrudnia 18 letnią sprzątaczkę 3 x w tygodniu. wychodzi taniej i widok ciekawszy sprzątająca, gotujaca i piorąca żona jest dla przeciętnego faceta dobra bo on po prostu inaczej nie potrafi. zwykle slabo zarabia, gotować umie tylko wodę a sprzątać po prostu nie lubi. nie lubi też dbać o siebie przez co na seks nie ma szans współczuję Wam kobiety, które macie za mężów przeciętniaków

Nulka, wtedy Cię zostawi. Jak pies ogrodnika - co z tego, że ja ją zaniedbuję. Inny jej mieć nie może. :D