Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmuconaaaaaa

smutno mi jak czytam

Polecane posty

Gość zasmuconaaaaaa

jak wyśmiewacie się z dziewic i prawiczków...tak sama jestem dziewicą i czytając Wasze wypowiedzi nabawiłam się kompleksów....

ojtam, ojtam, nikt sie nie wysmiewa z dziewic i prawiczków, tylko z tego, że ulegają jakiemuś dzikiemu pędowi do tracenia dziewctwa/prawictwa, nie twierdze, że dziewica to cos wyjątkowego, prawiczek tak, to cos wyjątkowego :D

Gość nocos ty
Nie martw się, normalnie na szczęście spotyka się w życiu niewielu albo w ogóle żadnych ludzi o poglądach takich jak Nie martw się, normalnie na szczęście spotyka się w życiu niewielu albo w ogóle żadnych ludzi o poglądach takich jak na tym forum. na tym forum.

ee ja sie nie nasmiewam :D nie mozesz miec kompleksu z powodu bycia dziewica,to znak ze sie szanujesz i nie masz zamiaru isc z byle kim ;)

Gość luxman
"jak wyśmiewacie się z dziewic i prawiczków..." bo to lewicowa propaganda ta wmowiła, że trzeba się pozbywać dziewictwa/prawictwa ja k najszybciej jak sie da szanujcie sie i nie ulegajcie te lewackiej modzie.

no ja nie widze w tym nic dziwnego ze 22letniprawiczek chce miec w koncu seks tak naprawde to chodzi o samotnosc a nie braka seksu

ja tez zawsze myslalam,ze "chce kogos by z kims byc" a nie bzykac sie,wiekszosc czasu przeciez i tak czlowiek nie bzyka sie a rozmawia,przebywa sie w towarzystiwe tej osoby...

Gość wyjdź z kafe lepiej dla Ciebie
" zasmuconaaaaaa jak wyśmiewacie się z dziewic i prawiczków...tak sama jestem dziewicą i czytając Wasze wypowiedzi nabawiłam się kompleksów...." to po co tutaj siedzisz? idź z koleżanką na kawę lepiej:)