Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze sklepu dla biedoty wrocilam

Nawet w bierdonce wszystko drożeje :(

Polecane posty

Dzisiaj byłam w biedronce. Tasty paprykowe kosztują już 3,29 zł :( czipsy w tubie zamiast 1,99 kosztują 1,19. Tak samo o jakieś 20 groszy zdrożały inne czipsy. Nie patrzyłam na inne produkty, bo tylko po czipsy byłam, ale się przeraziłam nawet biedronka drożeje :(

Gość sddsfsdfafdads
a w styczniu znowuz podrozeje

jeszcze bardziej? o jeesuuu myslalam ,ze chociaz bierdonka zostanie bez zmian, a buu:(

ostatnio mi kumpela mowila ze te nawilzane chusteczki zdrozaly o 50 gr i pieluszki dla dzieci tez o kilka zl.

Gość sdfg
czipsy zamiast 1,99 kosztują 1,19 ? to potaniały

Gdzie tam potaniały, mózg już mi się lasuje od tego netu. 2,19 oczywiście zdrożały i pewnie nie tylko czipsy. Ale chociaż pomarańcze są po niecałe dwa złote. Kurcze martwię się, bo teraz to żyję jak pączek w maśle chodzę do biedro po czipsy i cole i smakołyki. Ale od stycznia będę na swoim to i jedzenie bede musiala kupowac przeciez nie wrobię:(

jutro pójdę po pomarańczę jabłka są niedobre;P a co to już nie wolno chipsów zjeść? wiesz tu 20 gr, tam 50, tam 10 i wyjdzie rachunek większy. A po za tym musiałam obejść się smakiem, bo miałam 3 zł tylko a nie 3,30 buu. Musiałam kupić mniej ulubione

Gość brot und butter
a chleb,masło ? ile masz lat kretynko ? Bez chipsów i coli idzie żyć,a chleb chyba codzień zresz ? I do chleba chyba tez kupujesz U mnie szynka z dnia na dzien zdrozała o 3 zł a nie tam chipsy hooj z chipsami

no to przecież KRETYNKO piszę, że wszystko pewnie zdrożało skoro i czipsy. Nie przyglądałam się ceną bo z innym zamysłem poszłam do sklepu.

Człowiek na co dzień masła i chleba nie kupuje wiec nie znam tych cen. I jakby zdrożało to bym pewnie nie zauważyła. Opieram się na dzisiejszych zakupach. Ja nie rozpaczam, że czipsy zdrożały tylko, że ceny idą w górę a ze od stycznia bede musiala martwic sie i o chleb i omaslo i wszystko inne tym bardziej mnie to smuci. Skoro i tak stac mnie tylko na biedronke a nie tam jakie lejsy.

Gość brot und butter
KRETYNKO ale cały czas kooorva wspominasz te chipsy i ciesz się że stać Ciebie na tę biedronkę bo innych na żaden sklep nie stać i jedyny posiłek maja z opieki

Gość mikikun
najtańszy chleb będzie może kosztował z 4 zł gaz i węgiel podrożeje a trzeba go upiec paliwo podrożeje a trzeba go dowieść

Gość brot und butter
ok,ok wesołych świąt 🖐️

no nie wiem, czy w biedronce to tylko biedota kupuje, ja tam widze lekarzy, prawnikow ( w tym ja:P), prezesa sadu, nauczycieli... wiec nie tylko biedni.

to będzie trzeba jeden chleb na tydzień kupowac wtedy moze czlowiek wyrobi

Gość ta zaś wjebała
sie z najlepszymi karmami ale masz fantazje

modliszka sama tam kupuje, tak tylko napisalam, bo to powszechna opinia. Jennifer na zdrowie zatem Twojemu psu. Moj pies nie je tylko pufi gotuje mu tez jedzonko i rozmawialam z weterynarzem na temat zywienia psa. I jadlospis jaki mu oferuje jest jak najbardziej ok. Pufi to tylko przekaska jak nie ma niczego przygotowanego akurat. Moj pies ma sie dobrze. Tak jak i ludzie jedni wpieprzaja kawiar, a drudzy chleb ze smalcem. Zycie.

jenifer, myslam ze ludzie na Ciebie najezdzaja z zazdrosci, ale Ty naprawde jestes nieznosna, zlosliwa i w ogole niemila.

Gość taa mondrośc naroda
jak się nie ma pieniędzy to się nie ma dzieci ani zwierząt :D :D :D głupota ludzka nie ma granic

Gość a nie kucyki?
No ale to drożeje wszystko, czy tylko czipsy? Bo chcę pójść, ale jak wszystko podrożało to nie pójdę.

Gość do jennifer
ty pokrako pierdolisz na prochach :-0 czytac sie tych twoich wypocin nie da :0

Ja myślę, że lepiej mieć zwierzaka i karmić go nawet odpadkami z obiadu niż żeby był gdzieś nieszczęśliwy i niekochany w schronisku czy maltretowany. I psu akurat nie robi wielkiej różnicy czy je cielęcinę czy jakąś tańszą karmę. Ważne, że jest najedzony, dobrze się rozwija, rośnie i jest zadowolony z życia.

Jennifer z tego co wiem to Ciebie stać nawet na dziesięcioro więc rozmnażaj się skoro biedota nie może mieć dzieci to Ty bogaczko wprost proporcjonalnie do dochodów powinnaś mieć gromadkę przy swoim boku.Chociaż może lepiej nie przekazywać takich genów dalej..

Nie masz pojęcia o zwierzętach. Pies nie zdechnie jeśli cielęcina nie będzie jego podstawą w diecie. Rodzice moi odchowali już dwa psy i jeden żył 18 drugi 21 lat. A obecny ma 8 i ma się całkiem dobrze.

jennifer bo ja akurat mojego psa wzięłam ze schroniska, pobitego i wychudzonego mógł albo cierpieć dalej, albo być u mnie. Wiem, że u mnie jest szczęśliwy.

Gość Jakub Wędrowycz..
Yorki to jedna z moich ulubionych ras. Nie ma to jak zadać szyku i na sylwestra do bimbru z przeterminowanych landrynek podać gościom pieczone na miodzie nóżki Yorka. Bardzo to eksluzywne i światowe. Tyle, że roboty masę. Toż minimum 15 złapać trzeba! Ale furda! Trza pokazać, że nie wypadło się sroce spod ogona!

Gość 9e09e8923e
ze sklepu dla biedoty wrocilam- za nic cię autorko nie rozumiem... Z jednej strony ponizasz osoby co kupują w Biedronce- tak je kretyńsko nazywając- z drugiej sama piszesz ze chodzisz... Sądzę, że masz góra 18 lat, widac ze nie masz ani pojęcia o cenach, ani o niczym...