Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość molewoner

rozstanie z kobieta

Polecane posty

Gość molewoner

powiedziałem ze nie pasujemy do siebie i musimy to zakończyć a ona się popłakała i zaczęła obiecywać ze zmieni sie, ja odparłem ze to nie ma sensu bo po prostu nic do ciebie nie czuje no i poszła sobie teraz mam wyrzuty sumienia ze tak ostro postąpiłem:(

Gość sddsfsdfafdads
ty chuj- tak na siweta, zjebales jej cala atmosfere

Gość Adam - 20
Moim zdaniem postąpiłeś słusznie,po co tkwić w związku bez uczuć? Ale fakt ,że po Nowym Roku trzeba było jej to powiedzieć.

Gość molewoner
może zadzwonić do niej

Gość molewoner
no właśnie związek bez uczucia nie ma sensu

Możesz ją dowartościować. Możesz jeszcze się spotkać i powiedzieć że jest (tutaj wymieniasz jej ZALETY, prawdziwe które widzisz). Powiedz jej że ona może uszczęśliwić innego faceta ale twoje serce jest puste. Powiedz jej, że życzysz jej szczęścia w życiu, że przykro Ci że to jest smutne ale szanujesz ją i nie chcesz okłamywać.

Gość molewoner
no tak na koniec jej powiedziałem ze jest wartościowa kobieta i przyjaźń by była tu najlepszym rozwiązaniem ale ona poszła

Gość zimovit
zapomniałeś podarować kobiecie grubą linę ?

O nie. Tylko nie przyjaźń. To się nie uda. Posłuchaj - jeśli Cię kocha nie dawaj jej ŻADNEJ nadziei jeśli jej nie ma. Przyjaźń to dla niej będzie oznaczać "acha, jednak coś czuje, jednak nie może się rozstać". Nie obiecuj że będziecie w kontakcie, że będziecie kumplami. Nie masz jej unikać czy kasować wszystkie kontakty. Po prostu nie deklaruj żadnej przyszłej relacji, dalszej znajomości.

Gość zimovit
oczywista oczywistość i Jacek ma rację nigdy w życiu nie proponuj żadnej kobiecie żadnej przyjaźni

@zimovit Żeby była jasność - mówię o przyjaźnieniu się z ex. Ogólnie to jestem za przyjaźnią damsko-męską.

Gość sonderling
aha wiec lepiej nie dawac nadzieji, ale jednak troche sie o nia teraz martwie, kurde szkoda teraz mi jej

Gość molewoner
sonderling to ja molewoner zmieniłem tak nick tylko

Nie wiedziałeś że jak ktoś coś czuje do Ciebie a ty mówisz że koniec to boli? To normalne. Mnie i Ciebie też by zabolało. Nie da się bezboleśnie.

Gość zimovit
nie istnieje przyjaźń damsko-męska , nie ma takiej opcji nawet, czy jako przyjaciel kobiety zgodzisz się na to aby nad ranem pojechać 30 km. autem w czasie zimy i lodu na drodze aby odebrać spod klubu MAX zapijaczoną i zarzyganą przyjaciółkę /

Gość onaa asia
no ok jacek,masz racje, ale autor moglby sie wstrzymac z ta decyzja kilka dni,dziewczyna ma przewalone swieta,nie sadzisz?

@onaa asia Taak, najpierw boże narodzenie, potem sylwester, potem karnawał, walentynki, wielkanoc, wakacje ... Uważam że postarał się zrobić to subtelnie na tyle ile umie. Uważam że jest wrażliwy bo martwi się o jej uczucia. Nie ma doświadczenia w rozstaniach i tyle.

@zimovit Piszesz że "nie istnieje przyjaźń damsko-męska". W twoim świecie nie istnieje. W moim tak. To nie jest łatwe ale dla chcącego nic trudnego. Nie pisz więc za wszystkich ludzi na świecie.

Gość ciapowata
hmmmm no nie wiem co napisać może wrócicie do siebie