Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cxcx

mój problem z bliznami

Polecane posty

Czy uważacie, że kobieta z DUŻĄ blizna na szyi i dłoni (po oparzeniu) ma szansę na jakiś poważny związek, czy mężczyźni są w stanie coś takiego zaakceptować?

Gość spiaca krolewnaa
no jasne,ze tak. chyba masz 15 lat?

Gość ohydctwo, że aż strach
ja te blizne chętnie lizne, daj sygnał

Gość też z blizną
cześć, mam ogromną bliznę na ręce (prawie całej) i niewielką na twarzy, też po oparzeniu, mam męża, dziecko, nigdy nie narzekałam na powodzenie u facetów, co ciekawe wielu z nich poznawałam na basenie, nigdy się nią szczególnie nie przejmowałam choć wygląda wierz mi OKROPNIE, na głupie spojrzenia z miejsca mówiłam : blizna po oparzeniu, na operację się nie mogę zdecydować, mam mieszane uczucia, jedyne czego teraz mi brak to tego luksusu chodzenia w koszulkach bez rękawów, niestety jeśli chcę czuć się komfortowo to musze mieć rękaw

Gość Miliana23
Ja jestem najlepszym przykładem tego że meżczyżni są zdolni zaakceptować nasze ciało takie jakie jest miałam kilku chłopaków teraz mam męza i dziecko a blizn kilka po wypadku z dzieciństwa więc głowa do góry dodam że to też oparzenie mam na udzie prawa noga i na plecach no cóż zdarzyło się ale trzeba żyć dalej grunt że się żyje.Tak więc nie przejmuj się malutkimi bliznami na szyi itd ja mam o wiele większe na pewno niż ty miałam nie przeżyć przeszczepu wogóle ale jak widać jestem wsród żywych pozdrawiam.

Gość wdg grn yjr
a moja koleżanka nie ma dłoni... i ma bardzo przystojnego fajnego męża, dziecko, fajną pracę, robi wszystko to co inne kobiety w jej wieku i ma zajebiste powodzenie, bo jest bardzo ładna i miła

U mnie w rodzinie jest dziewczyna, która ma jedną reke praktycznie cala czerowna (plamy wynikajae ze sporego wcześniactwa). Nie ukrywa tego wogóle, a na brak zainteresowania nie narzeka.

Gość gilija
każdy ma szansę na poznanie kogoś wartościowego, ale nie każdemu jest to dane

Gość ahaja haja
też mi problem :/

Gość mnmnmk
ja mam na twarzy i zmarnowane życie! na szyi ukryjesz pod apaszką lub golfem, a ja co mam zrobic :/