Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ulaja

problemy z mężem...

Polecane posty

Gość ulaja

Od jakiegoś czasu mam niesamowite problemy z mężem.. od urodzenia dziecka moje libido makabrycznie spadło- a Jego libido nie, ciągle się kłócimy, czasami mąż pod szantażem zmusza mnie do seksu i ciągle mi wypomina niechęć... kiedyś podczas wymuszonego stosunku płakałam z bólu- on nie widział teraz Mu to powiedziałam i nazwałam to "dobrowolnym gwałtem" On się załamał, tydzień się nie odzywa i powiedział że już mnie nie dotknie... co mam zrobić żeby ratować małżeństwo...??

Gość brot und butter
jak zwykle jenny najlepsza

Gość ulaja
ja też po porodzie zrobiłam to już po dwóch tygodniach, a lekarze zalecali 6 tygodni poczekać... Nie jestem oziębła, ale nie potrzebuje seksu dwa razy na dzień, trzy razy w tygodniu zupełnie mi wystarcza... niestety nie mojemu mężowi... w łóżku też jest cudownie, ale to nie zwiększy mi potrzeb...

Gość ulaja
do Mother Monster Dla Twojej wiadomości ja nie miałam 'capiącej krwi' ponieważ nie do końca odkleiło mi się łożysko i miałam czyszczenie tzw skrobankę... i co głupio Ci..?

Gość ulaja
raczej to jest niewiedza a nie poczucie humoru... i brak wyobraźni... żal.pl

Gość ulaja
no i nikt mi nic nie poradził... tak tu można na kogoś liczyć...

Gość ja też mam taki problem
W grudniu zrobilismy to 2razy,w listopadzie moze ze 3. Nie wiem czemu tak:-(jestem po poronieniu

Gość ulaja
nie wiem czemu tak się dzieje... niektóre kobiety po trudnych przejściach takie jak trudny poród czy poronienie boją się seksy- czy to możliwa obawa przed kolejną ciążą i kolejnym cierpieniem...?

Gość CzarnnaMadonna
Jennifer może ty nie byłaś w ciąży?!