Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona nim

Zuroczenie ksiedzem, kto ze mna?

Polecane posty

Gość zauroczona nim

Zauroczylam sie w ksiedzu, ladnych kilka lat temu. Nie mialam z nim kontaktu bo wiedzialam, ze nic miedzy nami nie moze byc. Przyjaznilismy sie, bylismy sobie bardzo bliscy. Poznalam chlopaka o ktorego byl zazdrosny, pamietam jak mi powiedzial, ze nie mozna kochac dwoch facetow na raz i dal mi do zrozumienia, ze musze wybrac :( Wybralam normalne zycie u boku faceta nowo poznanego. Teraz tesknie za tym ksiedzem. Byl wyjatkowym facetem. Kusi mnie zeby sie z nim skontaktowac, dowiedziec sie co u niego. Nie chodzi o filrt, tylko o przyjazn. Brakuje mi go niekiedy. Myslicie, ze powinnam pojsc i z nim porozmawiac?

Gość tyuiolkjhgfrtyuiol;
po co to piszesz....

Gość zauroczona nim
Pytam czy po kilku latach powinnam sie do niego wybrac i z nim porozmawiac? Brakuje mi rozmow z nim, byl wyjatkowym facetem, duzo do mojego zycia wniosl. Zwyczajnie mi go brak. Juz nie jestem z tym facetem, o ktorego sie poklocilismy.

Gość wszyscy tylko nie ten
ee daj se na luz kazdy ci powie głupia ty kto jak kto ale ksiadz ,dziecko

Gość zauroczona nim
Jakie ma znaczenie, ze ksiadz? Przeviez to tez facet. Moze byc tez przyjacielem kobiety. My bylismy bardzo zaprzyjaznienie. Spotykalismy sie dosc czesto, kolacje u niego, duzo rozmow, mam z nim wiele wspomnien. Zwyczajnie chcialabym odnowic kontakt.

Gość to sie zgadzałony
ale zuuuupełnie inny dziwny facet. Bez żadnych uczuć ukierunkowani na robiebnie kasy dla siebie i rodzinki kochanki

Gość radek to ja
ksiądz z toba

jak ksiądz z jajami to fajne życie w luksusie.... chociaż ciężko się z lubym wybrać do znajomych na prywatkę sylwestra chrzciny wesele ot taka pustelnia w luksusie i w pogardzie społecznej :O

Gość xsw@@
z księdzem? ohyda :(

Gość zauroczona nim
Moglby ktos powaznej udzielic odpowiedzi? Nie spalam z nim, choc byla taka sytuacja, ze o maly wlos do tego by nie doszlo. Powstrzymalismy sie w ostatnim momencie. Oboje mielismy na to ochote, ale do tego nie doszlo. Czekal jak ja zrobie ruch w jego kierunku, ale nie potrafilam sie na tro zdobyc.

Gość zauroczona nim
On jest bardzo przystojny. Pociaga mnie jako facet. Mysle, ze wybiore sie do niego w najblizszych dniach i z nim porozmawiam ;)

nie Ty to druga bądź spokojna natura nie cierpi próżni :classic_cool: seksu i pacierza nawet ja nie odmawiam :)

Zartujesz chyba, myślisz że ktoś będzie po twojej stronie i cię zachęci do takiej "przyjaźni"? Zostaw księdza w spokoju, to najlepsze co możesz dla niego zrobić.

Gość ftgyhuikojhgfgyhujikl
ile ma lat?Jesli w przedziale 40-42 to daj sobie spokój , ponieważ ja z nim czekamy na parafię , która przyzna mu szef , wiec nawet nie startuj.

Gość venge.
myślę,że się inną pocieszył a ty , poszłaś w niepamięć

Gość ooooooooookol
pogarda super dopasowany wyrazik

Gość zauroczona nim
Nie moze ksiedza i parafianke laczyc przyjazn? Czy jest to zakazane? Ja nie widze w tym nic zlego. Bardziej sie zastanawiam nad tym czy te kilka lat temu sie we mnie nie zadlurzyl bo dziwnie sie zachowywal. Zamiast sie cieszyc, ze kogos mam to marudzil. Chodzilam do niego do spowiedzi i zamiast sie spowiadac, rozmawiaslimy ze 20 minut o wszystkim i o niczym ;)

Gość fyuikjhgfy
żadnej innej nie chce

Gość zauroczona nim
Nie jest w przedziale 40-42 lat. Zupelnie inny przedzial wiekowy.

Gość mbnjmnmknbjk,
szkoda tylko że ci ksieża tacy ze skazą , brzydcy , nieciekawi z osobowiścią do ddd

Gość zauroczona nim
Sanitas a kto mowi o uwieszeniu sie? Przeciez to ja zrezygnowalam ze spotkan z nim, wycofalam sie. Wybralam faceta nowo poznanego. On dalej by sie ze mna spotykal, gdybym wybrala jego. Wiem, ze mial potem duzy zal. Nie chcial miec ze mna zadnego kontaktu.

Gość na dodatek samolub
doskonale wie/ wiedział, ze nie moze dać Ci prawdziwego szczęścia, że w sumie nic nie może Ci dac, nie może z Tobą dzielić... i kazał Ci wybrać? :O pfff... ani to przyjaciel ani ktoś, kto Cię kochał

Gość wiara za kasęe
to najgorsi kłamcy lud ich niecierpi za fałsz i uwielbienie mamony,

Gość zauroczona nim
Nie odszedlby od kosciola bo byl ksiedzem od wielu lat. Tak czy inaczej, brakuje mi go, wracam wspomnienia do jego osoby. Pamietam te wieczorne kolacje u niego, rozmowy do pozna. Byly to piekne czasy.

Gość venge.
temat wyssany z palca

Gość pghjknbvfghyujkmnbvgh
nie odszedłby ,w awiesz dlaczego , bo byłby najgorszym zdrajcą którego by wytykali paluchami ks i szydzili z takiego uczciwego .

Gość pghjknbvfghyujkmnbvgh
jasne ze wyssany