Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona nim

Zuroczenie ksiedzem, kto ze mna?

Polecane posty

Gość zauroczona nim
Temat nie jest wyssany z palca ;) Historia prawdziwa. Mysle, ze takich historii jest cale mnostwo. Wiele kobiet ma kontakt blizszy z ksiedzem, tylko o tym nie pisza.

Gość Anastazja***
Poznalam chlopaka o ktorego byl zazdrosny, pamietam jak mi powiedzial, ze nie mozna kochac dwoch facetow na raz i dal mi do zrozumienia, ze musze wybrac wtf??? za taki tekst powinnas panu odbić na policzku pamiatkę po nieudanej manipulacji :P Byłoby w sam raz na rewanż :classic_cool:

Gość a jak długo
nie macie kontaktu ?

Gość zauroczona nim
Powiedzial, ze nie da sie dwoch facetow kochac, ze serca na pol nie podziele i musze to przemyslec. Potem sie zaczal ode mnie odsuwac. Zdystansowal sie, wiec urwalam kontakt. Nie mamy kontaktu od 3 lat. Nie widzialam go, nie wiem co u niego. Ale tak, jak pisalam, brakuje mi go.

Gość to ta idiotka fiku
miku znowu się nudzi.

Gość a jak długo
a czego od niego oczekujesz ? tylko tak naprawdę

Gość Anastazja***
Powiedzial, ze nie da sie dwoch facetow kochac, ze serca na pol nie podziele i musze to przemyslec. INTERESUJĄCE :P jemu jakoś wychodziło dzielenie serduszka między posługę a babę do tego stopnia, że KAZAŁ CI WYBIERAĆ???? a może jednak cos zle zrozumiałaś z tego co on ci dawał do zrozumienia? :D

Gość zauroczona nim
Mysle, ze chce sie z nim spotkac, szczerze porozmawiac. Powiedziec, ze mi go brakuje. Dowiedziec sie co uniego, jak soebie radzi. Nie wiem czy w ogole bedzie chcial ze mna rozmawiac, jak nie to trudno.

Gość tyuioiuytyuiokyuio;
nie , nie z tymi ludzmi , nie porozmawiasz, niestety :)

Gość zauroczona nim
Pamietam jak dzisiaj slowa ktore uzyl. Powiedzial, ze nie da sie dwoch facetow kochac, ze musze sobie to przemyslec. Raz poszlam ze swoim nowo poznanym chlopakiem do kosciola, poszlam do niego sie wyspowiadac, on widzial, ze nie jestem sama to celowo rozwijal rozne tematy podczas spowiedzi zebym byla u niego bardzo dlugo. Potem z ironicznym usmiechem spojrzal na mojego faceta, mysle, ze chcial mu pokazac, ze on jest wazny dla mnie.

Gość za przeproszeniem
pieprzysz jak potłuczona.

Gość venge.
nie rozgrzebuj przeszłości daj mu spokój! jak nie masz faceta, to przypomniałaś sobie o nim pomyśll, że cierpiał przez ciebie, może walczył z własnymi słabosciami i jeszcze cie znienawidzi naiwna jestes i głupia ,żeby wracać do tego , co minęło, bo w życiu sie nie ułożyło

Gość zauroczona nim
Pisze prawde, tak jak bylo ;)

Gość nb njkl;kyuio;
czym ty dziwecze żyjesz ile masz lat! łzłudzenie cie zjada czy tego nie czuejsz haha

Gość venge.
nawaliła się do lusterka i bełkocze 3 po 3

Gość zauroczona nim
mam 22 lata :) wybiore sie do niego i sprobuje z nim porozmawiac.

Gość venge.
odstaw butelke i do spania! a jutro zacznij lepić pierogi jak nie masz nic twórczego do roboty

Gość zauroczona nim
Czy uwazacie ze ksiadz nie moze sie zauroczyc? W jakim wy swiecie zyjecie??? Bylismy sobie bliscy! Czesto sie spotykalismy, przyjaznilismy sie ponad rok czasu. Z nikim nie mialam tak zazylych relacji jak z nim

Gość a jak długo
zostaw to gdyby mu zależało sam szukałby kontaktu

Gość zauroczona nim
Zranilam go, duzo dla mnie zrobil, a ja go olalam, wiec to normalne, ze wolal urwac kontakt. Nie mam do niego zalu. Dokonalam wyboru, wiec on to zwyczajnie uszanowal. Chce wiedziec co u niego, jak sobie radzi. Jesli nie bedzie chcial odnowic ze mna kontaktu, zostawie go w spokoju.

Gość a jak długo
dziewczyno on jest księdzem a jeśli jest babiarzem to już się jakąś pocieszył dawno

Gość zauroczona nim
No i co z tego ze jest ksiedzem? Tylko dlatego nie moge do niego pojsc i dowiedziec sie co u niego slychac?

Gość a jak długo
Ty jesteś nim zauroczona a on już zapomniał o Twoim istnieniu. To nie ma najmniejszego sensu, ale zrobisz co bedziesz chciala

Gość venge.
kit wciskasz to zamknięta społeczność i jak to chodziłaś do niego na kolację? ty małolata, skoro masz 22 lata teraz miał 25 lat lub więcej i co proboszcz na to pozwolił cos sobie uroiłaś albo wymyślasz z nudów komiks

Gość zauroczona nim
Chodzilam do niego do domu, jadalismy wspolne kolacje. Bywalam u niego ze 3-4 razy w tygodniu. Mialam 18 lat jak go poznalam, przyjaznilismy sie ponad rok. Potem kontakt sie urwal. On byl duzo starszy, a proboszcz o niczym nie wiedzial. Zreszta pewnie sie tym nie interesowal

Gość nb njkl;kyuio;
heee ale was robi w jajo

Gość zauroczona nim
Nikomu w jajo nie robie czy nikt nie mzoe mi doradzic normalnie tylko ciagle te bzdury piszecie :( Mam powazny problem a to wy jaja sobie robicie :(

Gość venge.
nie licz ,że zdejmie sutannę ma ustawione życie, gdzie znajdzie pracę? jak zareaguje opinia, środowisko idź już spać dobranoc

Gość sąsiadecko mojo
jak p malczewski

Gość zauroczona nim
Nie chce zeby sciagal sutanne. Wcale nie zamierzam go o to prosic. Chce sie spotkac, porozmawiac, zapytac co u niego bo jestem ciekawa. Jesli uda sie nam odbudowac to co zostalo zburzone bedzie super. Jesli nie to trudno :(