Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jk;adkjaf;feaefaf

Serwis Badoo

Polecane posty

Gość jk;adkjaf;feaefaf

Czy warto się pchać do tego serwisu, żeby kogoś poznać, czy jest to martwy serwis http://badoo.com/ Wasze spostrzezenia opinie i wrażenia ?

do mojej kolezanki szpetnej straszydlaki pisały jakieś boty z ciachami z ameryki w avatarze :D także powodzenia 🖐️ i z Bogiem :classic_cool:

Gość sddsfsdfafdads
Kiedy tylko promienie porannego słońca oświetlą port w Yokohamie owijam się dokładnie lepem na muchy wyprodukowanym przez Spółdzielnię Inwalidów w Rydzynie i tanecznym krokiem przypominającym pląsy Borysa Jelcyna udaję się na istniejące hardo w mojej wyobraźni molo w Zakopanem, gdzie siadam na styropianowym zydlu i jako nowe wcielenie Dalajlamy XVI pouczam przechodniów o szkodliwości nadmiernego spożywania benzoensanu sodu. Potem się budzę i automatycznie wręcz zmieniam prześcieradło.

Gość sddsfsdfafdads
sddsfsdfafdads Kiedy tylko promienie porannego słońca oświetlą port w Yokohamie owijam się dokładnie lepem na muchy wyprodukowanym przez Spółdzielnię Inwalidów w Rydzynie i tanecznym krokiem przypominającym pląsy Borysa Jelcyna udaję się na istniejące hardo w mojej wyobraźni molo w Zakopanem, gdzie siadam na styropianowym zydlu i jako nowe wcielenie Dalajlamy XVI pouczam przechodniów o szkodliwości nadmiernego spożywania benzoensanu sodu. Potem się budzę i automatycznie wręcz zmieniam prześcieradło. tylko pedal mógł to napisać

Gość jk;adkjaf;feaefaf
Słyszałem ze ten portal to ściema i i lepiej sie w niego nie mieszać ?