Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaMałpki

czy ktoś miał >

Polecane posty

Gość MamaMałpki

http://allegro.pl/stojaca-piaskownica-stolik-krzeslo-warszawa-i2008202852.html Witam chciałabym kupić cos takiego mojemu synkowi w styczniu kończy roczek. Uwielbia wodę i to co z nia związane;) Wiadro z mopem , nie przejdzie koło niego obojętnie , czy też miska od psa, wszystko co mokre jest najlepsze;) Więc moje pytanie jest takie czy miała któraś cos takiego ?Jesli tak proszę o opinie

Gość MamaMałpki
up up

no fajne...mój synek tez taki jest ale ja bym narazie mu takiego czegos nie kupowała...zaraz by być cały upaćkany i mokry!!no chyba że latem to inna sprawa...

Gość mam takie coś
http://www.kinderbajer.pl/shop/index.php stolik- park wodny. Dzieci się uwielbiają tym bawić, ale pozwalam tylko w lecie na tarasie bo inaczej miałabym cały dom pochlapany. W zimie zabawy wodne tylko w wannie.

No własnie on jest bardzo ostrożny wszystko jednym paluszkiem i sobie macha łapką w wiadrze czy w miscve od psa , a o mokry dom sie nie martwie , wstawilabym mu to do kuchni mam ardzo duza , a wody tez nie duzo . byl by zadowolony, ale w takim razie chyba na zajaczka dostanie , mozecie polecic cos na pierwsze urodziny ? dla chłopca

Gość jeździk jakiś
taki zeby mógl wsiadać i się odpychać nogami. Są rożne na allegro.

No własnie dostanie taką żyrafe little tikes do odpychania nogami pod choinke .... Niemam pojęcia co kupić , za pieniądze z roczku kupimy małą spacerówke , a jaka zabawka nic mi nie przychodzi do głowy......

no włąsnie basen z piłkami myślałam ale chyba nieeee , mam psa i wszystko co jest okrągłe mój pies zjada heh ;p . a ten namiot nie wygląda na porządny ;p raczej jakies zabawki bardziej