Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polegalu

pomocy!co mi jest?

Polecane posty

Gość polegalu

witam, od jakis 2 tygodni mam bąbel/krostke (nie wiem jak to nazwać) na podniebieniu. do tej pory mnie nie bolał, ale jak go za bardzo wciskam językiem to czuje, że ból idize do przednich zębów. Wszystkie zęby z przodu mam zdrowe, jedyna do usunięcia w tragicznym stanie jest dolna szóstka.. czy to może być od tego? prosze o rozsądne odpowiedzi. pozdrawiam

Gość sraka_praptaka_.
Nie chcę Cię przestraszyć, ale obawiam się, że powoli zaczyna wykluwać Ci się mózg. Na początku może trochę boleć. Ale to minie.

Gość polegalu
ja pie*dole ludzie i tak własnie można tutaj na was liczyc. zapytać o coś poważnie to udajecie po*ebanych. nie mam pojęcia jaki w tym cel, ale na mistrzów sie nie dostaniecie, od razu mówie ;]

Gość polegalu
LoveSex być może pójde, ale chciałam zapytać najpierwy tutaj, może ktoś miał taki przypadek i wie jak temu zaradzic.. jakoś szczególnie mi to w życiu nie przeszkadza. tym bardizej ze wyjechałam an studia do wrocławia z pomoża i nie ogarniam jeszcze stomatologów tutaj;)

Gość komsi komssa
kup se maśc sachol tj żel stomatologiczny i smaruj tym to moze być wewnętrzne zimno cysta i różne rzeczy spróbuj tym żelem smarowac powinno pomoc

Gość polegalu
oki, dziękuje bardzo

Gość komsi komssa
prosze bardzo wesołych świat jak nie pomoże wtedy idź do dentysty !

Gość Mazuryyy.......
z tego co piszesz...jest to przetoka stan zapalny przy korzeniu zeba...ropa szuka ujscia...i znalazla tam gdzie jest najmieksza tkanka

Gość MASZ RAKA
:(