Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czerwonowlosa

Znowu wózek- KUNERT GOLD czy jakaś mama ma?

Polecane posty

Gość Czerwonowlosa

No nie podobaja mi sie juz zadne wózki poza tym kunertem. Kształt, funkcjonalność, wygląd- wszystko. Ale cholery nie mozna "pomacac" i pobujac w zadnym sklepie - tylko allegro/net. Jestem zdecydowana, ale może jakas mama ma i moze napisac swoje odczucia co do niego?

Gość ja mam kunert vip
wszystko fajne, oprócz przekładanej rączki do tyłu, wtedy wózek jest w ogóle nie sterowny. Poza tym jestem zadowolona

Gość mamama27
daj linka do tego wózka - moja bratowa ma jakiegoś kunerta ale wielki minus za brat skrętnych kuł - wózek jest duży i spacerówke ma strasznie szeroką i wysoką - dziecko siedzi tak że musi być zapięte w pasy żeby nie wypadło.. ja mam jumpera x i spacerówka jest o niebo lepsza - baaardzo wygodna - ani razu nie zapięłam dziecka w pasy bo siedzi głęboko osadzone i niema szans żeby wypadło - no i przednie skrętne koła - to podstawa!

Gość mamama27
moje zdanie? baardzo podobny do jumpera x - tyle że spacerówke ma niezbyt - widac że jest wysoko i szeroka - i dziecku nie tyle że źle się siedzi ale przewala sie na szerokości no i latwo wypaść mu

Gość Ladusia
Ja skusiłam się własnie na tego Kunerta. Dziś dostałam paczkę z allegro. Jeszcze nie złożony więc niewiele moge powiedzieć oprócz tego że kolor znacznie ładniejszy niż na zdjęciach. Chętnie dowiem się jak inne mamy oceniają ten wózek.

Gość ja tez chce ten wozek
nikt go nie ma? moze chociaz kunert silver? to ten sam tylko nie aluminiowy