Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mikimyszka.

Panowie! Seks, który zapamiętaliście.

Polecane posty

Gość mikimyszka.

Jaki seks podobał Wam się najbardziej? Co takiego zrobiła kobieta (lub czego nie zrobiła ;) ), że seks ten uważacie za najbardziej udany? Nie chodzi mi o otoczenie, ale o to, co w jej zachowaniu sprawiło, że z zachwytu opadła Wam szczęka, i tylko szczęka :D

Gość szparek
Wzięła go do buzi gdy się tego najmniej spodziewałem.

Gość a kobietki tez mogą
dodac swoje 3 grosze?

Gość mikimyszka.
Jak nie jak tak.

Gość ja swój pierwszy
raz z moim partnerem przezyłam w kuchni na stole, poszlismy w srodku nocy do kuchni zrobic sobie herbaty i kochalismy sie własnie na kuchennym blacie, nie zapomne tego nigdy, zawsze mu przypominam ten nasz 1 raz.było cudownie;), wiadomo.

kiedyś jechalismy z moim autokarem z innego miasta do domu, było bardzo późno i ciemno i tak się składa że większość pasażerów wysiadła w miasteczku przed nami, w autokarze było ciemno i grała muzyczka, i wtedy zaczeliśmy sie pieścić i na niego wsiadłam a bo za nami już nikogo nie było, to był taki nowszy autokar gdzie pasażerowie mają trochę miejsca nie jakiś stary rzęch w którym ludzie siedzą zbici jak sardynki, byliśmy wtedy ze sobą niecały rok

Gość wowpwpqow
przyjacielu :D :D :D

jechaliśmy do domu, nie powiem jaka trasa ;p

i rok to źle powiedziane, rok byliśmy wtedy razem, ale przed związkiem znaliśmy się może z 5 lat, imprezy, wspólni znajomi, itd, wiec to nie tak że rok wczesniej go poznałam :)

Gość co ludzi do siebie
ciągnie,ze chce im sie współzyć? Fantastyczna sprawa;)Taki seks z ukochanym:P :P :P :P

Gość mikimyszka.
drugi post z moim nickiem, to podszyw, wolałabym jednak wypowiedzi facetów, bo kobietą jestem i wiem, co nas kręci (w większości przynajmniej ;) ), a wieści o romantycznych kolacjach nijak się mają do mojego pytania, bo pytam o akt, nie o... zaloty :D

Gość Janusz Przygoda
Rok 1623, godzina wpół do słońca, noc. Ciemny zaułek, ulica Jana Kazimierza Bogdana Mirosława Stanisława Marcina Arczibalda Rębaka koło piekarni "Słony Jaś". Wtedy właśnie dopadł mnie stres i się spierdziałem, ale to jeszcze nic! Napadło mnie dwustu a może jednak dwóch, bandytów z zamaskowanymi kolanami, co utrudniło mi później ich rozpoznanie na komendzie stołecznej Policji w Ciechanowicach pod Smutaskami, gdzie mieszkał wuj ciotki mojej babki, której stryj mieszkał w Ciechocinku na brzegu Wisły przy ujściu Odry. I wtedy nastąpiło coś okropnego, gdyż zgasło światło.

Gość pokręcone
pytanie, oj kobiety kobiety wszechświat się rozszerza ale nie nadąża za Wami :classic_cool:

Gość do \o/
a anal tez uprawialiscie?

Gość Pan typu Bears, 49 lat
Kogo zasadzić w grotę Nestle? :classic_cool:

Gość mikimyszka.
a teraz przechodzimy do konkretów!