Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ravebtrafona

W pierwszy dzien swiat ma przyjsc do nas chlopak siostry.Problem-on jest czarny

Polecane posty

Gość Ravebtrafona

Juz nie mowie o tym ze to ze ona sie z nim wozi uwazam za obrzydliwosc i pelne zboczenie, ale ja nie chce go widziec u siebie w domu. Do tego mamy mu kupic z mama jakis prezent - ja zaproponowalam kilogram bananow i smycz jak dla psa na co siostra mnie strzelila z plaskacza. Nie umiem si przekonac do tej gorszej rasy i nie sadze aby to bylo moja wina.

Gość sammm
spal go na stosie z choinką!!!!!

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee876
boze tacy ludzie jak ty nie powinni istniec i nie zasluzylas na to zeby miec lepsze zycie od tych czarnych z afryki, gorsze rasy? to ty jestes gorsza bo masz chory rozum, jak mozesz czlowieka oceniac przez koloru skory? idz sie lecz!!!

Moja poyebana siostrzyczka tez ma takie rozumowanie jak autorka topiku Ludzie uwazaja sie za katolikow,wyprawiaja urodziny,robia swieta i inne duperelstwa,a jak przychodzi co do czego to takich rzeczy nie potrafia zaakceptowac Ciekawe co by na to Jezus powiedzial :D Niejeden murzyn jest czysciejszy od polakow Jeszcze nie widzialam zeby murzyn chodzil w brudnych spodniach czy pomietolonej koszuli...zawsze czysto i schludnie nie to co na polskich ulicach gdzie z latwoscia idzie dostrzec jakiegos zasyfialego brudasa z ojszczanym kroczem Za arabami nie jestem....ale murzynow zawsze bede bronic (nie ze wzgledu na ich paly...a dlatego jakimi sa ludzmi)