Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaa

Stosunek przerywany .

Polecane posty

Gość smerfetkaaaaaaaaaaaaaaaa

Witam. Jestem mamą 11msc brzdąca i niestety od 5 dni spóźnia mi się okres. Wczoraj wieczorem robiłam test który wyszedł negatywnie. Chciałabym się dowiedzieć jakie są szanse ciąży z stosunku przerywanego. Proszę niech wypowiadają się osoby które tak zaszły w ciążę lub mają o tym jakąś wiedzę. Nasz stosunek przerywany polegał na tym, że gumkę zakładaliśmy pod sam koniec , nie zauważylismy żeby jakakolwiek pękła więc jeśli byłaby to ciąża to tylko ze zbliżenia bez zabezpieczenia. Planowaliśmy dwójkę ale nie tak szybko. Póki co jestem spokojna i nie wiem na co się nastawić. Objawy mam takie jak przed okresem . Piszę tutaj na forum bo chciałabym się dowiedzieć czy ciąża w ogóle jest możliwa gdyż spotkałam się ze skrajnie sprzecznymi opiniami.

Gość Ja mam 4-letnie dziecko
I przez prawie cały ten czas był tylko przerywany.Rok na tabletkach.Nie zaszłam a kochaliśmy się w płodne też. A tak poza tym to u was nie jest przerywany...On polega na wyjęciu członka tuż przed wytryskiem.

Osobiście nie zaszłam w ten sposób, ale moja koleżanka z pracy owszem. Dlatego ważne jest, żebyście nie kochali się w ten sposób w dni płodne. Jak nie umiesz ich sama określać to mogę Ci polecić Afrodytę, bo sama używam