Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martaaaaaaaaaaaa

on mówi mi spiep... a ja nadal go kocham!

Polecane posty

Gość martaaaaaaaaaaaa

wiem jestem głupia!zakochałam sie 5 lat temu w nim,nawet nie chodzilismy,tylko kilka spotkan a le od kilku lat był w mojej paczce.Jezdzilismy razem na imprezy itp.Po kilku spotkaniach on powiedział ze nie chce tego ciagnąc bo kocha nadal swoja byłą i koniec.Mimo ze odkochał sie juz w niej dawno juz nie wrócił do mnie,spotyka sie teraz z inna a ja po 2 latach znowu napisałam mu smsa ze chce sie spotkac itp.Odpisał ze nie i koniec,pisałam nadal proszac o rozmowe no i sie wkurzył i powioedział ze jestem natretna ,smieszna i ze juz jasniej nie potrafi powiedziec ale mam sie odp...

Gość lambablador
baby to mega zajebiste zachłanne idiotki które po trupach beda darzyc do celu bez wzgledu na to co druga osoba czuje ... straszne

Gość lambabladorKAA
I MÓWI WAM TO KOBIeTA :) zeby nie było

Gość lambabladorKAA
Farida82 juz biegne

Gość martaaaaaaaaaaaa
nie umiem zapomniec o nim

Gość Keaaa$ha
Rozrywka na dziś: włącz sobie foty tego przydupasa lowelasa i poużalaj się.

Gość martaaaaaaaaaaaa
on nie jest jakis cham,ja wiem ze po tych setkach smsów (zmienił 2 razy numer)to poprostu mu wczoraj nery pusciły i napisał mi tak wulgarnie.Ale moze to chcwilowe,moze on jeszcze nie rozumie ze zadna go tak nie pokocha jak ja

Gość martaaaaaaaaaaaa
ja wiem,ze nie jestem w jego typie,powiedział mi to odrazu.Powiedział ze nie chce byc ze mna,ze moge byc tylko jego znajoma z która razem z paczka spedzamy czas na imprezach.Nigdy potem ani nie poprosił do tanca,nie postawił drinka,odciał sie i tylko mnie tolerował.nawet nie gadał prawie nic do mnie ,tylko czesc i jakies półsłówka.Teraz juz powiedział ze nie bedzie jezdził tam gdzie ja jestem,powiedziaał ze jestem nieobliczalna i ze to sie leczy.Ja naprawde go kocham,co mam zrobic to silniejsze odemnie

Gość marcoo
okej-to albo prowokacja albo masz zaburzenia psychiczne(znam taki przypadek, babka miłą arozprawe w sądzie za nachodzenie i nękanie bo zakochana) albo jestes tak głupia tak czy siak Wesołych Świat:)

Ale moze to chcwilowe,moze on jeszcze nie rozumie ze zadna go tak nie pokocha jak ja" -10/10 :D słabe jak na okres przedświąteczny

Gość martaaaaaaaaaaaa
ja wiem,ze sie mu narzucam,rozumiem ale on wystarczy zeby pogadał ze mna raz,osobiscie.Teraz nawet telefonu nie odbierze a jak dzwonie z zastrzezonego to jak mnie usłyszy to mówi daj spokój,prosze...ja by,m tylko chciała spotkania,jednego,by pogadac nivc wiecejz

Gość martaaaaaaaaaaaa
wiem jestem głupia i jak obiecuje sopbie ze juz koniec,ze dam spokój to i tak za 2 dni napisze mu ze mysle o nim

ja by,m tylko chciała spotkania,jednego,by pogadac nivc wiecejz" hahahahaha kogo chcesz oszukać ?

"powiedziaał ze jestem nieobliczalna i ze to sie leczy.Ja naprawde go kocham,co mam zrobic to silniejsze odemnie" Co masz robić? Posłuchać rady tego faceta i najpierw spierdalać, a zaraz potem się leczyć. Zanim Cię wsadzą do pierdla za prześladowanie. A zachowanie faceta nie było chamskie. Skoro ignorował, zmieniał numery, żebyś się od niego odwaliła, a to i tak nic nie dało, to i tak był bardzo łagodny. W ogóle musi być jakąś oazą spokoju, że znosi Cię tyle czasu...

Gość martaaaaaaaaaaaa
wiem ,macie racje ale co mam zrobic jak nie umiem bez niego zyc

Ja to na miejscu tego biedaka dawno poszła na policję,że mnie jakas wariatka nęka.jestem kobieta ale wkurwiaja mnie takie tępe laski jak Ty,że szok!za grosz szacunku do siebie i do niego.Ty go nie kochasz,tylko jesteś chora.jakbyś go naprawdę kochała-pozwoliłabyś mu aby był szczęśliwy i to uszanowała :O

Gość kasia811111
ja poznałam swojego faceta i on w tym czasie miał ten sam problem.Jego była a właściwie trudno nazwac tak laske z którą kilka razy zatanczył na imprezie,poprostu dowaliła sie i koniec.Nie chciała odpuscic.Pamietam,jak siedzielismy w restauracji a on miał wciaż smsy.na 2 czy 3 spotkaniu mi powiedział ze ma taki problem własnie,ze to trwa juz 1,5 roku.Ze ona ma przerwy np 2 tyg. a potem znowu. No i napisalismy smsa razem w którym prosto z mostu dal jej do zrozumienia je ma sie leczyc,ze sie brzydzi nia,ze ma odwalic sie itp.Przerwa była zaledwie tydzien po czym pojechalismy do jej rodziców gdy ona była w pracy.Powiedzielismy ze zadna rozmowa z nia nie przynosi skutków ze jezeli na nia nie wpłyną to niestety ale bedzie trzeba to zgłosic na policje.Ojciec przeprosił,powiedział ze sie tym zajmie.Po 3 godzinach sms-przepraszam za wszystko.Twoja Madzia.Spokój był 2 miesiace dopóki nie zobaczyła nas razem nad jeziorem.Kupiła sobie karte startówke i pisała:kim jest ta szmata,w czym ona jest lepsza niz ja? no i wtedy ja pojechałam sama do jej rodziców gdy ona była w domu.Powiedziałam ze ze mna sobie nie pogra jak z nim przez 1,5 roku i napisała przy rodzicach oswiadczenie ze go nekała ,pisała smsy i ze jesli sie sytuacja powtórzy to ja to wykorzystaw w sadzie.Teraz juz od lipca spokój ale wiecie ida swieta wiec pewnie mu wysle zyczenia idiotka,on nie odpisze i ona zapyta:kotku dlaczego mi nie odpisałes? wierzcie mi,sa idiotki naprawde a faceci wychodza z załozenia ze nie ma sensu odpisywac,ze sama odpusci.Gówno odpusci dopuki sie nie wystraszy,dopuki nie poczuje ze to co robi jest naprawde karalne

Gość kasia811111
a ty marta o ile tak masz na imie porostu zgłos sie do lekarza bo jak on kogos pozna i ta laska sie tym zajmie tak jak ja to bedziesz miała przesrane.A pomysl kim jestes w jego oczach?wariatka poprostu,psychicznie chora idiotka która tworzy w wyobrazni cos i w to wierzy!!!obudz sie poprostu i zrozum ze on sie boi ciebie,był miły do czasu ale spierdalaj to juz naprawde jasno powiedziane wiec czego chcesz jeszcze od niego!

Gość michu6454321
tak,to jest mozliwe ze do niej nie dociera bo jest ktos w moim otoczeniu kto tak samo sie zachowywał.To jest szalenstwo ale naprawde takie laski są na świecie.I taki gosciu pozna laske a taka swiruska dowali sie do tej laski i neka ja potem.Wiem,jestem w temacie i tez uwazam ze takie sprawy trzeba zgłaszac na policje

Gość Bije bije smutkiem
nikt nie bedzie go tak mocno kochac jak kochasz go Ty?? To kobieto nie jest milosc tylko jakiegos chorego typu zaborczosc, facet ma widocznie w glowie ok poukladane i wyczul odrazu sprawe, stad nie chce miec nic z Toba wspolnego...daj mu swiety spokoj... A moze go ktos kocha normalniej, a nie wiecej....i to wystarcza

Gość martaaaaaaaaaaaa
nie tak ostro ,bez przesady