Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gaga nie lady

wpisujemy zyczenia swiateczne

Polecane posty

dla wszystkich kafeterjan tych dobrych i tych zlych: Święta szybko się zbliżają, w święta ludzie się kochają. Przy dzieleniu się opłatkiem, płyną z oczu łzy ukradkiem. Życzymy sobie Wszystkiego Najlepszego, dając w policzek całusa wielkiego. W nocy Jezus się urodzi i serduszka nam odmłodzi. Wesołe święta.. oby takie były i oby wszystkie życzenia się spełniły zyczy lady nie gaga :)

Gość swieta swieta
W domu już nam pachnie Bożym Narodzeniem, Pachnie już choinką, Świątecznym jedzeniem. Siądźmy wraz do stołów Ciepło i rodzinnie... Odświętnie, w zadumie, Słowem... Wigilijnie! Dzielmy się opłatkiem, Uśmiechem, darami, I poczujmy w sercach: Nie jesteśmy sami! Niech magia Wigilii, W to Święto Rodzinne Uczyni dni przyszłe, Jakie być powinne. Niech radość zagości W sercach na dnie wiele, Niechaj dni powszednie, Przemieni w niedziele! Niech tylko takie Święta będą dla Was

Gość sinatra ????
Wishing you every happiness this Holiday Season and throughout the coming year In the beauty of the season, In the joy of Christmas Day, May you find a special meaning that brings happiness your way. Small pleasures... Sweet memories... Merry Christmas to you!:)

Gość Don Oskaro
ale bajka, co za bajka, każdy facet ma 2 jajka

Mikołaja bogatego, śniegu bielutkiego, choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej. Minimum stresu, maksimum miłości i tyle radości ile karp ma ości!

Gość rtzuiop
Lawiny radości, potopu miłości, lampek migania, kolęd śpiewania. Prezentów bez liku, wiele kolędników oraz Sylwester do rana z lampką szampana! Wesołych Świąt wszystkim kafarajdom:D

Gość mikesz kot
dla GAGI Z Okazji zbliżających się Świąt i Sylwestra, życzę Ci wypasionego Mikołaja, dużo, dużo prezentów, zielonej, ślicznej choinki, pysznego szampana i udanej zabawy aż do samego rana! i wszystkim kafetopom wesolych swiat:D

Gość mikolajek z dala
Małą gwiazdkę przed świętami przyjmij proszę z życzeniami Małą gwiazdkę przed świętami Przyjmij proszę z życzeniami Może spełni się marzenie Białe Boże Narodzenie Lub, gdy przyjdzie Ci ochota Niech to będzie gwiazdka złota Bo, gdy spada taka z nieba Wtedy zawsze marzyć trzeba No, a jeśli tak się zdarzy, Że srebrzysta ci się marzy Możesz także taką zdobyć I choinkę nią ozdobić Gwiazda, gwiazdce zamrugała I choinka lśni już cała Naszych marzeń jest spełnieniem Bo jest piękna jak marzenie A pomarzyć czasem trzeba Każdy pragnie gwiazdki z nieba. ____________________$$$ _____________________$$$$$ ___________________$$$$$$ _________________$$$$$$$ _______________$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______________$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _____________$$$$$$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$ ________$$$$$$$$ _______$$$$$$$ ______$$$$$$ ______$$$$$ ______$$$$ ______$$$$ ______$$$_____$ $______$$___$$ __$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$ ____$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$____$ $_____$$$$ _______$$$ ________$

Gość mikolajek z dala
wszystim forumowiczom i podszywaczom:classic_cool:

Wszystkim pomarańczom z kaffe życzę worek mandarynek pod choinką :)

Nie jestem religijny, ale siedzę z rodziną w ten wieczór wigilijny. Dla mnie te święta są traktowane jak święta rodzinne. Od lat zajmowałem się Pogaństwem, mam wielką więź z Bogami, Rasą i Naszym Kochanym Państwem! POLSKA To MY! A nie Donald i jego wszy. Tak na szybko wymyśliłem lecz życzeń Wam nie złożyłem :( Ale teraz składam Wam życzenia, Zdrowia, Szczęścia, Dobrego myślenia :)

Gość mikolajek z dala
Pomarańczowe Biedroneczki też są w kropeczki.........:D

Gość edzia-kuchcik
A ja wam NIE ŻYCZĘ flaszki wina i na święta Kevina

Gość dla jenniffer9797
kochana janinko duzo zdrowia i przede wszystkim spelnienha marzen,zeby ojciec twojego dziecka dostal przedterminowe zwolnienie z wiezienia i zebys jednak nie dostala eksmisji z tego apartamentu 30metrowego rodem z prl-u

Gość wert ponizej 0
to maja byc zyczenia a nie zrzedne riposty , skonczone matolstwo kafetria;)Śniegu po pachy, smacznej kiełbachy! Uśmiechu kupę, rózgi na dupę. Do nieba choinki i wędzonej szynki oraz Szczęśliwego wskoku do Nowego Roku Życzy...nie podam nicku:D

Gość zyczenia z dala
dla wszystkich Ze szczerego serca w ten piękny czas Ze szczerego serca w ten piękny czas, gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas, życzę miłości bez trosk i złości, pokoju na świecie i wszystkiego czego tylko zapragniecie, niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało, żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało!

Gość fąfafine
ja życzę wszystkim dziewczynom które sa smutne , że nie mają pracy albo matkom którym cięzko finansowo żeby wierzyły że przyjdzie ten czas i los im wynagrodzi w dwojnasób, poswiecenie, naukę i uczciwość miłych świat w gronie rodzinnym i pięknej choinki

Gość zyczenia z serca plynace
aby swieta uplynely w spokoju dobroci i radosci a najskrytsze zyczenia i marzenia sie spelnily aby w domu milosc zagoscila na swiecie pokoj radosc i zadowolenie zagoscilo w waszych sercach:)

Gość wertzu
wesolych swiat wszystkim

Gość madag gwiazdka
Już pomału czas świąteczny zbliża się krokami i też chcemy biały puch poczuć pod stopami. A tu jeszcze tyle spraw trzeba zrobić przecież, bo gdy zjawi się wigilia i gwiazdka zaświeci. Ten baśniowy czas świąteczny tak dzieci raduje, bo to gwiazdor pod choinką prezenty pakuje. Mały drobiazg dla każdego serdeczny przeznaczy, czułe słowo,uśmiech serca bo tak wiele znaczy. I ja wam przyjaciele choć jeszcze nie święta, składam sercem te życzenia niech płynie kolęda. Niech się oczy wasze śmieją i serce raduje, a miłości moi mili nigdy nie brakuje. wesolych i zdrowych swiat wszystkim

Gość to ja karpik
zyczenia dla wszystkich GWIAZDKA TRZECH KRÓLI!!! ****************** Z dalekiego wschodu piaskami pustyni, jadą trzej królowie bardzo już znużeni. ******************* Od miasta do miasta w słonecznej spiekocie, rozpytują wszędzie o królewskie Dziecię. ********************* Nikt jednak im wskazać nie potrafi drogi: w pałacach Go nie ma, bo to król ubogi. ******************* Zawierzyli przeto gwieździe nad Betlejem, ona im stajenkę wskazała promieniem. ********************* ______________ __________ ______ __ ..........!!_______!!_______!! ..........!!!_____!!!!!!_____!!! ..........!!!!___!!!!!!!!!!___!!!! ..........!!!!!_!!!!!!!!!!!!!!_!!!!! ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ..........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ______________ __________ ______ __

Gość zyczenia swiateczne
Mikołaja bogatego, śniegu bielutkiego, choinki pachnącej i gwiazdki błyszczącej. Minimum stresu, maksimum miłości i tyle radości ile karp ma ości! :)

Gość Furmanka wójka Janka
pierożek z zupki won ton- RACJA !!!! najpiękniejsze sa takie płynace z serca a nie jakies wierszyki sciagniete z neta wyslane smsem.

Gość JA SYLWESTER
Spokoju i radości, tylko miłych gości! Smacznej Wigilii i całusów moc - w tę najpiękniejszą w roku noc! Szczęścia kilogramów, ze śniegu bałwanów! Życzliwych ludzi wokół, żadnej łezki w oku, Przyjaciół jakich mało. Przez życie idźcie śmiało! Niech miłość bez ustanku Was dotyka. A w Nowym roku szczęście spotyka!:D

Gość shbgasjhbdjkhw
Pierdzących bałwanków smacznych łaznków wielkiej kuli snieguli tego wam zyczy pan lesniczy.

Gość LKQWERT
Lawiny radości, potopu miłości, lampek migania, kolęd śpiewania. Prezentów bez liku, wiele kolędników oraz Sylwester do rana z lampką szampana! Wesołych Świąt

Gość ghjkl
Kiedy opłatek bielusieńki weźmiesz do swej dłoni, wspomnij w ten dzień uroczysty choć przez chwilę o mnie. Oddalony jesteś ode mnie kilometrów wiele, tym opłatkiem choć w myśli się z Tobą dzielę.