Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreacja dla małej damy

mamy w co ubieracie swoje dziewczynki 6-12m na święta?

Polecane posty

Gość kreacja dla małej damy

Jakie stroje macie dla małych kobietek na wieczór wigilijny i na święta?

Gość nie no bez przesady
kreacje dla małych kobietek....o ja pierdole, tobie sie idiotko chyba cosb rzuciło na mozg!!!!

Ja mam synka i ubieram go po prostu ładnie, ale nie elegancko bo najważniejsze żeby sie dobrze czuł :) a gdybym miała dziewczynkę też ubrałabym ją wygodnie w jakąś ładną spódniczkę na szelkach, albo wygodną sukienkę.

Gość a co cię tak szokuje?
wyraz kreacje? którego użyłam w sensie "stroje" czy też zestawienie małe kobietki? Wole to niż "niunia" ;) Czyli jednak sukienka? A tuniczka i leginsy albo rajstopy wypada? Albo body z doszytą spódniczką i rajstopki? Dla powiedzmy 10 -miesięcznej?

Gość mimi___2689
ubierz ja jak chcesz to przeciez twoje dziecko i twoja sprawa w co ja ubierasz

Gość Paseczki czekoladowe z turkuse
w ubranko swietego mikołaja :) wygląda genialnie :):)

Gość mamama27
bez przesady - ubierzesz dziecko odświętnie a ono ci sie w kwadrans upluje albo coś - ja miałam pajaca w reniferki - ale synek był mniejszy i raz go w to ubrałam...

Widziałam te stroje mikołaja ale tylko w wersji dla chłopców. Dla dziewczynek chyba się już pokończyły w sklepach. Ogólnie teraz już nic nie ma i ciężko coś kupić. Dostałam tylko w tesco taką dzianinową tunikę z ptaszkiem i rajstopy. Spróbuję jeszcze jutro popatrzeć gdzieś za sukienką.

Dziecko się nie pluje, a do jedzenia zakładam zawsze śliniaczek. Tylko chciałam żeby było wygodnie raczkować, a nie wiem czy w sukience będzie wygodnie.

Gość ja cie nie moge
a instynk maciezynski zanikl? ubierasz w co uwazasz a co to za pytania , no raczej ze wygodnie musi byc tak?

Gość mimi___2689
to zaloz tunike i leginsy i bedzie wygodnie

"maciezynski" nie zanikł bo takowego nigdy nie posiadałam :P

Gość prt scr sys rq
kobieto, nastepny topik w twoim wykonaniu to pewnie bedzie - jakie gacie ma zalozyc moj maz zeby nadawaly sie na wigilijna kolacje... no jest granica osmieszania sie, nie zauwazylas ze wlasnie tymi kreacjami dla kobietki ja przekroczylas?

Zadałam proste pytanie. Uzyskałam kilkanaście odpowiedzi i tylko dwie na temat.Reszta jak zwykle pt "muszę coś napisać, koniecznie muszę coś napisać. To nic ze gówno wiem na ten temat, ale muszę, wiec napisze!"

Gość leonalewis
zakladajac swoj topik tez chyba wychodzilas z zalozenia, ze musissz cos napisac, niekoniecznie z sensem, byle napisac, zalozyc kolejny temat wariatki z dzieckiem co w prostych sprawach musi debatowac na forum

prt scr sys rq hahaha :D Mam dziecko, syn, 2 lata i jeśli chodzi o ubieranie to najważniejsze było: ciepło, wygodnie, ładnie. Dlatego dziwi mnie Twoje pytanie.

Gdyby jakaś mama niemowlaka- dziewczynki chciała się wypowiedzieć byłabym wdzięczna.

Gość mimi___2689
ja mam chlopca ale sie wypowiedzialam zaloz to co ci sie podoba i tyle bo co tu wiecej mozna dodac

Mydelko też mam syna i nie mam problemów z ubraniem go. Jeansy, koszule, sweterek i jest ok. Natomiast gorzej z małą bo chyba za późno wzięlam się za zakupy dla niej i spacerowałam wczoraj po kilku sklepach i nic nie znalazłam. Wszędzie królują kurtki zimowe i spodnie jeansowe.

Gość cfsdfdsfsd
W sumie to obojetnie w co, zeby tylko bylo czyste i ladne, pajacyki i spiochy nie zaliczam do obojetnie co, bo dla mnie to niemowleca bielizna a nie ubranie. Najwazniejsze zeby dziecku bylo wygodnie.

Gość mimi___2689
nie wierze ze w zadnym sklepie nie ma tunik, bluzek, rajstopek, leginsow, spudniczek itp. Przeciez w kazdym sklepie z odzierza dziecieca to masz to mozesz jeszcze cos wybrac napewno wszystkiego nie wykupili nie przesadzaj

Gość leonalewis
i jeszcze jedno- 6 miesiecy to dziecko lezace, najwygodniej mu w ciepłym pajacyku i tyle-co tu za filizofie trzeba odstawiac z tym ubieraniem??? roczne dziecko to zazwyczaj dziecko chodzace, mozna kupic ladna sukienke, rajstopy pod to bodziak-tyle albo jak pisza dziewczyny legginsy i tunika-jest tego od zasrania w sklepach masz jeszcze jakis problem???