Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zonkaRegresa

Czy to dobry prezent?

Polecane posty

Gość zonkaRegresa

To jest patent z prezydenta Rosji podpatrzony, kupiłam Regresikowi specjalne buty wyjściowe. Mają dwa obcasy, jeden normalny na około 5 cm i drugi , ukryty w środku buta na 4 cm, Dzięki temu pierwszy raz wyjdę z moim mężem na bal, na którym nie będę oglądać jego kapucyńskiej przerzedki na czubku głowy, podczas tańca. Mam takie czółenka na 3 cm obcasie, od trzech lat w szafie leżą wreszcie je założę i będziemy wyglądać jak ludzie, ja i mój Regresik, mierzący pierwszy raz, powyżej 160 cm. Dostałam sraczki ze szczęścia, nic mu nie mówcie!!!! :-) :-) :-)

Gość zonkaRegresa
Ciekawe, ile dzisiaj mój Regresik postów wysmażył do zaniedbanych bab z Kafe? On sie naprawdę tym jara, przychodzi z pracy , taki podniecony, że jakieś tam tak dowalił że od razu muszę pupę wypiąć i odebrać jego nagromadzoną od rana do 15-ej, spermę. Potem leżymy przed telewizorem i Regresik ogląda "Jeden z Dziesięciu", zawsze kibicuje najniższemu z zawodników.

Gość zonkaRegresa
no pewnie! bo nie twoja pupa, a ja juz tak 3 lata sie męczę... :(

Gość kapusta zbyt tłusta
co wy ludzie jecie, że tak wam szkodzi...?

Gość zonkaRegresa
Niech ludzie tobie odpowiedzą. Właśnie mi Regresik napisał esemeska, że mam kleknąć w korytarzu, głowa na wykładzinie, pupa do góry i wypięta do drzwi wejściowych, nasmarować sobie odbyt wazelinką i czekać na swojego Pana, bo on chce załadować prosto po przyjściu z pracy. Co ja mam za żywot z tym napaleńcem, dzieci znowu na balkonie muszę zamknąć, a choinka tam stoi, jeszcze z igiel ją obiora i dopiero bedzie.

Gość zonkaRegresa
Jak to? nie wiesz?!!!! biorę twoja pytę do buzi, po Faktach przed prognozą pogody. Jak Durczok prowadzi wydanie, to tyle ejakulatu nawalisz, że spluwam to aż do końca Szkła Kontaktowego.

Gość nceownvjce
nie powinnas pisac pupa jezeli tak cie posuwa codziennie masz tam dobrze dupe rozjebana jak koryto dla swin

Gość zonkaRegresa
Najgorzej, jak jakaś pipka z forum da w kość Regresikowi, albo jak szef go odłączy od kompa, wiecie co on mi wtedy robi? Nie chciałybyście wiedzieć, Markiz de Sade się chowa, przy moim Re-Kakaludku.

Gość zonkaRegresa
ojejciu, jeszcze tylko pół godziny w pracy i Regresik weźmie teczkę i przyjedzie nadziać mnie na swojego kuta. Zaraz wyślę dzieci by poszły lepić bałwana, żeby tylko nie wsadziły marchewki, gdzie nie trzeba bałwankowi, wiadomo ze coś tam do nich dociera, z tego co się między rodzicami dzieje. Na obiad zrobiłam racuchy, jak Regresik obie paluchy nimi upapra to lubi mnie jeszcze na bis w pupce naoliwić i dopchnąć.

Gość zonkaRegresa
Kupiłam 3 kilo buraków, obrałam je i nasmarowałam sie ich sokiem na całej pupie Chcę być Czerwoną Latarnią mojego Regresika, niech mi zaśpiewa Roxanne, Put On The Red Light Aaaaa Aaaaa potem będziemy razem ucierać ... buraczki. Mamy wspaniałe życie małżeńskie, co wy możecie o tym wiedzieć, głupie baby z Kafe!

Gość zonkaRegresa
Nie nooo jednak sie opłukałam z tej burakowej mazi, przypomniało mi sie, że Regresik nie lubi wiejskich klimatów, 'on jest egzaltowany i nobliwy, lepiej jak wbiję się w strój pokojówki i zadrę minióweczkę, klękając pupą do drzwi, to zawsze na niego działa, bo ma miłe wspomnienia z dzieciństwa z guwernantką Aurelią, kóra grzebała mu w majtusiach, spradzając, czy nie posiusiał sie w spodenki. Jeszcze 5 minut i wejdzie mrrrrauuu :)

Gość zonkaRegresa
Już po wszystkim, nie było tak źle, Regresik był nie w sosie, bo w robocie zjebę dostał na same Święta, zawinął sie teraz w kokon z kołdry i odsypia stres. Kazał Was pozdrowić i zapewnić, że tylko na tym forum czuje sie jak mężczyzna.