Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiulka1989

Kurs w Europejskim Centrum Kształcenia Stylistów

Polecane posty

Hej! Czy ktoś był na kursie w Europejskim Centrum Kształcenia Stylistów? Chodzi mi o kurs stylizacji paznokci 9 metod. Z góry dziękuję za odpowiedź.

Gość my_z_kafeeeeeee
my jesteśmy

Gość ewa_granica
Ja byłam tam na kursie jakieś 5 miesięcy temu. Pani Agnieszka super, byłam sama co też się chwali bo inne firmy uczą w grupach najmniej 4 osoby. Do tej pory mam z nią kontakt i jak czegoś nie wiem to wystarczy telefon , odpowiada na każde pytania. Ja byłam szczerze naprawdę zadowolona.

Gość cyrkonia_245
Hej! Ja byłam na szkoleniu z manicure hybrydowego . Cena 150 zł w grupie 4 osobowej, w kontakcie 250 zł za szkoleie w grupie ok 20 osobowej! Termin szkolenia miałam ustalony z dni na dzień. trakcie tych ośmiu godzin były umówione dla mnie trzy modelki plus 1 godzina teorii. Wszystko przebiegło sprawnie i bez zarzutów więc ta firma moim zdaniem jest godna polecenia.

Gość zakochana_hybryda
Ja byłam jakiś miesiąc temu na szkoleniu 9 metod. Pani Agnieszka posiada naprawdę bardzo dużą wiedzę z zakresu stylizacji paznokci! Kurs dostosowany był do moich zdolności ( już trochę wiedziałam o stylizacji paznokci) . Mam porównanie do innych kursów, np w kontakcie na Hirszfelda była tylko jedna modelka dziennie a tu miałam dwie !