Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszzynka22

Mam przeczucie że mój narzeczony może mieć nowotwór !

Polecane posty

Gość myszzynka22

Od dawna wysyłam go do lekarza, ale on jak to facet nie chciał iśc. Teraz sie zgodził,jednak zastanawiam się czy jeśli zapisze go do lekarza rodzinnego, wypisze mu skierowania na badania bez konkretnych objawów ale ze wzgledu na przynaleznosc do grupy ryzyka ? Chcialabym, zeby zbadano czy nie ma zmian nowotworowych w płócach (palił papierosy przez kilka lat, zaczął mając 14), a także badanie czy nie ma niebezpiecznych zmian skórnych, poniewaz ma kilka przypalen od papierosa na skórze a słyszałam ze ludzie ktorzy sie przypalili chorują potem na nowotwór. Zalezy mi tez na badaniach na cukrzyce, bo chociaz nie przepracowuje sie, potrafi przesypiac nawet ok 20godzin, ciągle jest zmeczony i senny. Niektórzy z was pewnie wyśmieją moje obawy, ale licze,że znajdzie sie ktos kto podpowie mi do jakiego lekarza sie zwrocic, i jakie badania wykonać.

Gość fgh4h
morfologia cukier rtg pluc wizyta u dermatologa

Gość my_z_kafeeeeeee
nowotwór na siurku?

Gość myszzynka22
wielkie dzięki.

Gość cierpisz na hipochondrię
nowotwór skóry od poparzeń ? bzdura...no chyba tych słonecznych Twój facet to leń

Gość margo kargo
dermatolog, pulmonolog, endokrynolog (tarczyca), badanie przysadki, plus oczywiście pełna morfologia krwi

Gość fgh4h
aczkolwiek mysle ze na poczatek wystarczy morrfologia-koszt okolo10 zl;) mozesz dodatkowo OB -6 zl i to duzo powie czy jest ewentualny rak