Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie !!!!!

PYTANIE do kobiet okolo 30

Polecane posty

Gość mam pytanie !!!!!

Kobitki ! Czy kamera cyfrowa to dobry prezent dla kobiety??

Gość ghgjghj
strasznie niepraktyczne

Gość ghgjghj
ja mam i lezy w szufladzie od 5 lat. uzytawogole z 2 razy

Gość do autorki pisze
beznadziejny pomysl

Gość mam pytanie !!!!!
no w zasadzie to mnie powstrzymuje, mnie by to bardziej cieszyłoi... ale 1500 zł do leżenia w szufladzie... trochę szkoda MAm też opcję na nakładkę na krzesło masującą Czy to lepszy pomysł?

Gość jejku*
A dlaczego beznadziejny pomysł??? Jeżeli interesuje sie fotografią, filmowaniem, to bardzo dobry pomysł!!!!

Gość hello hello hello!
nakladka masujaca, o ja pierdole, to juz lepiej wibrator kup:D

Gość jejku*
Ja gdybym nie miała kamery, ucieszyłabym się baaardzo!!!!!!! Choć powiem Ci, ze dla mnie ZAWSZE najlepszym prezentem jest KSIAŻKA!!! Tylko to zamawiam!!! :-) Nawet podaję tytuły :-P I bardzo na nie czekam :-)

Gość oj tam oj tammm
jak ma dziecko to super pomysl bo ja bym chciala taki prezent,wczoraj w przedszkolu na jaselkach bym sobie nagrala jak moje dziecko pieknie zaspiewalo a tak nie mam pamiatki

Gość Olsa
bardzo dobry pomysl, ale zalezy tez od kobiety, czy lubi krecic filmiki, czy po prostu bedzie jej uzywac. Ja mam kamere, na poczatku troche krecilam, ale potem sie okazalo ze cale to zgrywanie zajmuje tyle czasu ze mi sie odechcialo i lezy. Ogolnie pomysl super.

Gość Nasturcja Mama
Zalezy bo np ja mam male dziecko i z kamery bym sie cieszyla akurat poza tym jesli ja takie rzeczy interesuja to swietny prezent, jak najbardziej1

Gość mam pytanie !!!!!
:) dzięki, ona też bardzo lubi książki, ale dałem jej jedną na mikołajki, w zeszłym roku na wigilię też. Chciałbym coś innego teraz a ponieważ to pierwsza wigilia małżeńska to chciałem aby prezent też był jakiś niestandardowy

Gość mam pytanie !!!!!
właśnie o pamiątki mi chodzi, :) W kilka miejsc już żeśmy pojechali i tak na prawdę z czasem wspomnienia się zacierają i oprócz tago, że mam świadomość że byliśmy i widzieliśmy to w zasadzie na tym koniec

Ja nie chcialabym zadnego z tych przezentow. Wole lustrzanke cyfrowa, ale to wiekszy wydatek, bizuterie, przedmioty zwiazane z moimi zainteresowaniami itd ;)