Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksuuu braaak

Dziewczyny jak długo zyjecie bez seksu? :(

Polecane posty

Gość BSA do dzisiaj
nie może przeżyć, że jak widział seksującą w aucie parkę to akurat szedł z kolegą i nie mógł sobie zwalić pod ten widok. To jedyny raz, co był tak blisko seksu w realu :-)

Gość seks jest bardzo wazny..;)
kto twierdzi ze mozna zyc bez intymnosci i seksu nie wie co to jest zyc tak naprawde to tylko cienie ludzi....:)

Gość bjutiksa
jesli dla kogos seks jest bardzo wazny, kluczowy to tylko swiadczy o tym czlowieku, o jego systemie wartosci. powtarzam - seks to jest dodatek, to nie jest koniecznosc

Gość bjutiksa
maturbacja to jest seks, seks jest z kims seks jest tylko dodatkiem, moze go nie byc, moze tez byc

Gość bebrwbrwb
oj juz 2 lata bedzie

Gość BSA do dzisiaj
AAA bo jeszcze widziałes, jak kobiecie włożono butelke i dopchnięto kopnięciem, to już cały zbiór twoich doświadczeń, bo seksu analnego z kumplami nazistami, łaskawie nie bedziemy liczyć. :-)

Gość bjutiksa
to ze cos wolisz od czegos oznacza ze te rzeczy sie roznia czyms, jakby sie nie roznily to by nie bylo stawiania jednego nad drugim

Gość kobietka:)
Ja obecnie ok. miesiąc, ale to był krótki romans, 2 razy nam się udało (na wakacjach), bo później ja wracałam do domu i nie miało być kontynuacji.... a tak poza tym to ponad 4 miesiące od regularnego seksu w związku - i tego mi brakuje. Ktoś, kto myśli, że kobiety nie potrzebują seksu, jest w błędzie. To jest ważna sfera życia, ale oczywiście nie zastąpi wszystkiego innego, co mamy w związku: przytulania, wspólnego spędzania czasu, rozmów itp. Niestety w moich związkach zwykle to ja chciałam częściej, niż oni (optymalnie co 2-3 dni, ale mogłabym codziennie, najlepiej nie raz, tylko np. wieczorem i potem nad ranem). Faceci zawsze twierdzą, że będzie po 2 razy dziennie, albo w ogóle nie będziemy wychodzić z łóżka, a potem są zmęczeni, pracują i nie dają rady...

Gość elelelsiala
2 miesiace i chlopak juz 2 razy wykrecil sie jak proponowalam spotkanie i sex.......

Gość bjutiksa
kobietka:), facet to nie maszyna, jakby kobieta tak ciezko pracowaly jak mezczyzni to tez by nie dawala rady

Gość Ja żyję bez seksu
dokładnie 3 tyg i dostaję już histerii:)

jak facet wyladuje libido w seksie to traci zaciecie do pracy i apetyt na wyzwania a seks nie jest taki wazny jest duzo wiecej ambitniejszych i bardziej satysfakcjonujacy zajec chyba ze ktos ma nudne zycie

Gość totylkoja...
a ja jestem juz 6 dni bez seksu i juz mi sie po nocach sni... masakra

Gość sasasasasasdas
o Setunia sie pojawial, moja znajoma z gg hehe

Gość sasasasasasdas
nawet wiecej niz pare, nadal sama? Dlaczego

Gość kobietka:)
bjutiksa - ja to rozumiem. Też mimo, że mogłabym codziennie, to w życiu wychodzi nieco rzadziej, ale jak już facet przez 2 tygodnie nie znajdzie czasu, bo ciągle jest zmęczony, to coś jest nie tak. W dzisiejszych czasach kobiety też pracują, ja czasem byłam bardzo zmęczona, a mimo to, jak mój były (jedyny, którego temperament mi dorównywał) podkręcił atmosferę, to znów miałam ochotę. Chodzi mi raczej o to, że każdy facet opowiada, ile to on nie może, najlepiej 2 razy dziennie, a jak przychodzi co do czego, to nie daje rady...

Sdas tak wychodzi ze sama pomimo wielu poznanych facetow/cikow dzis tez sie z kims umowilam ale dawno juz na randce nei bylam a Ty??

Gość bjutiksa
no faceci, czesto sie przechwalaja to fakt, ale kobiety podovbnie mowia jakie to nie maja temperament a potem okazuje sie ze czesto maja bole glowy faceci maja o tyle gorzej ze sie w seksie bardziej mecza a a przy tym maja z niego mniejsza przyjemnosc

Gość Sonia8
Na szczęście nie każdy:)

Gość bjutiksa
Setunia, u mnie jest caly czas tak samo, do zawsze sam, zero randek czy spotkan z kobietami

Gość bjutiksa
bo taka jestem, oj przyznaj sie, przeciez nikt tu Cie nie zna

Gość Mi teeeez
3lata

Gość bjutiksa
od marca to nie tak dlugo, mozna byc powiedziec ze krotko, coz to jest z moimi okresem - to juz grube lata

Gość bjutiksa
26 lat