Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fankaowczarkow

w pracy - zapchałam ręczniczkami kibelek

Polecane posty

Gość fankaowczarkow

pracuje jako sprzątaczka. pracodawca zrobił mi wykład ze musiał wzywac hydraulika i poniosl duze koszty nadmienie ze przepychał kibelek pracownik porzadkowy ktory i tak przyjechal do choinki i tam jest zatrudniony na stałe czy i jak takie sytuacje reguluje kodeks? co jesli przypchałam , czy mam ponosic koszty czy tez pracodawca prowadzac biznes powinien liczyc się z takimi przypadkami

Gość powiem i ja.......
czy szef powiedział Ci że obciąży Cię kosztami ? nie wiem jak masz w umowie o pracę ?....ale każdy pracodawca może obciążyć kosztami pracownika jeśli zniszczył np menie firmy albo swoim zachowaniem spowodował dodatkowe koszty a tak na marginesie powinnaś sama wiedzieć że ręczników papierowych nie powinno się wrzucać w większej ilości do muszli klozetowej

Gość fankaowczarkow
nic nie mam w umowie, nie mam jeszcze żadnej umowy nie obciazył mnie, wypomniał mi jak bardzo drogo to bedzie go kosztowało bo pan józek musiał naprawić

Gość Feniks z popiołu
nic nie mam w umowie, nie mam jeszcze żadnej umowy w świetle prawa nie jestes pracownikiem, może cie co najwyżej NIE ZATRUDNIAĆ :)