Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulkaaaa

facet kupił mi..

Polecane posty

Gość Lulkaaaa

jestem z chlopakiem 4 lata i on srednio wykazywal sie prezentami przez ten czas, teraz kupil mi na gwiazdke wypasionego gps do samochodu, a ja akurat nie mam duzo kasy na prezent dla niego tylko na ksiazke ktora napewno chcialby i sweter. On pracuje ja studiuje, chyba nie głupio, że on da mi drozszy prezent?

Gość anna karenina ;
niepotrzebnie ;) ja daję prezenty w miarę moich możliwości nie patrząc zbytnio co kto mi daje. chłopakowi też dałam droższy prezent na mikołajki niż on mi i jakoś żyjemy :D

Nie, jest ok, nie przejmuj się :) Zresztą po 4 latach chyba wie, na ile sobie możesz pozwoli c, jeśli chodzi o prezenty i to rozumie :)

Gość Lulkaaaa
niechcacy zobzczylam jego konto na allegro:)

Gość Polecam sie na przyszłość :)
Ciesz sie, ja dostałam od Męża na 31 urodziny KAMIENNA MISKE DO WYRABIANIA CIASTA! myslalam ze wjedzie z jakims kwiatem do domu a On wleciał z ta miska i cieszył sie jak głupi, bo takiej miski juz nie idzie kupic, a w niejn ładnie ciasto wyrasta jak sie postawi przy kominku i myslał ze to był dobry prezent. Wysmiałam go - ale na zarty - zeby sie nie czuł urazony ze nie doceniłam jego starań.

Gość Lulkaaaa
tak też myślałam, ale temat zalożyć nie zaszkodzi. Zawsze sie mozna czego dowiedziec:) Dzieki:) A ogolnie jak Wasi faceci stoją z hojnością? dajeci sobie coś na świeta?

Gość Lulkaaaa
hojnością:)......

"Co jest złego w kamiennej misy do ciast? " To pytanie jest tendencyjne ;)

Gość Lulkaaaa
kurde piszę hojnosc przez ha i samo sie przerabia na ch... tak bo wiem co kupil wszytskim innym z rdziny swojej i mojej, a pozatym jakby nie byl dla mnie to by mi powiedzial, że kmus kupil. Kiedys zreszta wspominał o nawigacji ...

Pytanie jak pytanie, szkoda, że bez odpowiedzi :P Bo ja naprawdę nie rozumiem co było złego w tym prezencie. I jak można wyśmiać (nawet w żartach)kogoś, kto jest tak dumny z siebie, że specjalnie dla Ciebie znalazł coś super.

Gość Lulkaaaa
mOj ojciec kiedys kupił mamie na imieniny mosięzny garnek do gotowania zupy cygańskiej na griu:D

Wiesz, miske mozna było dac jako dodatek a nie jako główny prezent. Takie jest moje zdanie :)

Gość Lulkaaaa
grillu*

Gość fiolenit
pamiętam jak mąż z podróży służbowych zawsze przywoził mi perfumy, bieliznę lub jakieś pamiątki (jeśli był w egzotycznym miejscu). Pewnego razu przyjechał do domu z kompletem noży. Miesiąc później dowiedziałam się, że od 2 miesięcy ma romans. Próbowałam go desperacko zatrzymać, ale to mu go jeszcze bardziej mnie obrzydziło. Gdy odchodził powiedział mi, że niedobrze mu się robi jak patrzy na mnie. Że zbrzydłam, zestarzałam się i jestem zerem. Jeszcze bardziej załamałam się gdy zobaczyłam go w towarzystwie ślicznej, młodziutkiej blondyneczki z długimi nogami. :( Tak podupadło moje poczucie wartości, że do dziś jestem sama i do dziś, choć minęło 10 lat chodzę ze zwieszoną głową.

Gość Lulkaaaa
myslisz, że te noze to był znak?? a to kurwiel

Fiolenit-trzeba bylo piznąć za nim te noże! I nie patrz za siebie,było-minęło.Zamknij ten rozdział i zacznij żyć!

dokładnie - historia nie pasuje do tematu.

Gość Lulkaaaa
annah ciesze sie, ale on nigdy nie robil mi drogich prezentow, myslicie ze prezent jest odzwierciedleniem uczuc?

Myślę, że prezent jest prezentem ;p Cena nie ma większego znaczenia, chodzi bardziej o to czy jest kupiony "naodwalsię" czy przemyślany. A nawet przy nietrafionych prezentach często widać, że obdarowujący się bardzo starał(jak np. ten od kamiennej miski :P) i to też należy docenić.

Lulka-nie myślałabym raczej w ten sposób ;).Pracuje,stać go,chciał kupić Ci porządny prezent,a nie chiński badziew. Gdyby kupil Ci tylko czekoladki,powiedziałabyś,że Cię nie kocha???

Gość Lulkaaaa
Zastanawia mnie tylko, czemu nigdy mi nie robila drogich prezentów a nagle teraz (jego sytuacja z kasą sie nie zmieniała jakos diametralnie) kupiła, czy to oznacza, że jakos powazniej do mnie podchodzi czy cos?

Gość Lulkaaaa
kupił*

Gość panna z sucha glowa
a no, faceci to bywaja czasem malo romantyczni, oni raczej sa praktyczni ;) Ja bym z tego wzgledu nie pogardzila ta kamienna miska, z reszta prezent uwazam za calkiem ciekawy. Kobiety to czesto marza o jakiejs bieliznie, perfumach itp. A facet to mysli tak: kocham, to ulatwie kobiecie zycie i kupie jej np. super pompke do roweru :P Niestety, kobiety czesto tego nie doceniaja :P

a skąd wiesz ze to akurat dla Ciebie bedxie?:P :D sie zdziwisz jak zobaczysz tez jakas ksiazke:P:)