Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chohaanna

jak walczyć z takim brzuchem?? mam dość, foto

Polecane posty

Gość chohaanna

http://zapodaj.net/8554ae14084b.jpg.html Ćwiczenia robiłam wszystkie z możliwych, trochę się poprawia i jak tylko przestanę ćwiczyć znów robią się wałki...jestem załamana, wszystko odkłada się na brzuchu...Znacie jakieś sprawdzone metody żeby się go pozbyć???

Gość ekhekheeeem
nie jest tragicznie! nie wiem o co Ci chodzi,cycki masz spoko! i wcale nie wyglądają brzydko..brzuch też :O

Gość chohaanna
mam 176 cm wzrostu i waże 67 kg więc faktycznie może jak coś zrzucę to brzuch też zejdzie bo ćwiczeniami nie idzie go zwalczyć...

Gość gnidaIDA
to jest ładny biust? to wiszące cieżkie donica jak u mamki? na wzrok wam pada ciężki, zwisłe, przywiędła i stare straszne duje

masz dobrą wagę, ładne nogi, ale powiem ci, ze ja tez mialam okragly brzuszek i myslalam, ze juz taki zostanie do konca zycia, schudłam i brzuszek zniknął ;)

Gość gnidaIDA
ja mam dwa pryszcze dlatego zazdroszczę każdej lasce która ma normalne piersi :(

Gość chohaanna
dzięki za rady rudzielec :) tylko przed świętami za dietę nie będę się zabierać :P

Gość chohaanna
to strój kąpielowy :D:D:D

Gość kto się zna?
czy ona ma haluksy? :classic_cool:

Gość gimrack attack
boom

Gość stulejsyn
i tak bym cię jeebał, nawet z tym brzuchem :classic_cool:

Gość i musowo zmielic ze trzy
niewyzyty gawedziarz 😠

Gość Tzooky
Ja mam podobnie tylko mniejsze piersi. Ale nie ma magicznych sztuczek na brzuszki - dieta i cwiczenia tylko dzialaja. Ale cwicznia nie tyle po to, zeby brzuch wyrobic, ale po to, zeby tluszcz spalic i cale cialo ujedrnic. Od nowego roku planuje sie wziac za siebie. Tylko nie zadna dieta cud, ale zwyczajne MŻ plus jakas forma ruchu ze 2-3 razy w tyg. POwinno pomóc.

Gość wzięte gdzieś z netu
Notabene, nie ma leków/sposobów cud na zdrowie,ładnąę, zatem jedyną radą, to realizacja 5. punktów : 1.prawidłowe odżywianie, postudiuj dokładnie t. „Chudnij bez wyrzeczeń, „Zasady dietetyczne, W walce z chorobą i w profilaktyce należy wzmocnić organizm prawidłowym odżywianiem - najlepiej dietą surową warzywno-owocową http://www.wellness.pijnazdrowie.pl/artykuly/jedzenie_ma_znaczenie/ http://www.youtube.com/watch?v=sNcF_f5sdoo 2.wysiłek fizyczny-rekreacyjny na poziomie potu i sauna sucha raz/tydz. To i wiele innych wiadomości znajdziesz pod linkiem: WWW.vademecum.zdrowia.prv.pl & WWW.lechrk.republika.pl 3.higiena w pełnym tego słowa znaczeniu 4.pozytywne nastawienie psychiczne, w tym trening autogenny wg Mironskiego, szczegółowo postudiuj temat z www pn.STRES 5. systematyczne oczyszczanie organizmu z toksyn, tu masz linki do filmów http://www.gerson.yoyo.pl/film.html http://www.youtube.com/watch?v=YsT6qNk8_qQ&fe ature=related

Gość chohaanna
ale się nawpierdalałam bigosu, zaraz normalnie odfrunę :classic_cool:

Gość chyba w snach
fajnie wygladasz :) ps. masz fajny styl i extra bluzke :)

Gość przesrane masz bo masz
typ sylwetki, że tłuszcz ci się odkłada w górnych partiach, nie?

Gość wygópkiwyojeju
ja tez mam ten problem- cwiczenia nie pomagaja a wszystko odklada sie na brzuchu i tylku. jedyne rozwiazanie - duuuzo mniej jesc niestety przy tym aktywnie spedzac czas i nie jesc kolacji.. no i przede wszytskim- mniej jesc. ja sobie pozwalam na wielkie obżarstwo tylko ze 2 razy w miesiacu.. a reszta czasu gloduje :( ale mozna sie przyzwyczaic. najgorsze jest kilka pierwszych dni potem zolądek sie skurczy i juz nie czuje sie takiego glodu.. nie mowie zebys nic nie jedla. nie o to chodzi. po prostu sa ludzie z wolniejszym metabolizmem. np ja i może wlasnie ty. i tacy ludzie potrzebuja duzo mniej kalorii dziennie. bo inaczej szybko tyją. wiec.. hmm no trudno.. ale czas pożegnac sie z obfitymi posilkami...

Gość boze
jestes pulchna cala wiec brzuch sie nie rzuca w oczy w przeciwienstwie do majtek

Gość boze
daj fotkę bez majtek :classic_cool:

Gość Bardzo mi wesoło dzisiaj
A to ciekawe. Wyglądasz raczej jakbyś ważyła znacznie więcej. Ja mam 174 i ważę 64 kg, a wyglądam znacznie szczuplej.

Gość komplilator_udchudzony
Tylko jedno cie ratuje, przestan sie uzalac nad soba i zacznij biegac, najlepiej co drugi dzien zaczynam od krótkich dystansów, na odtłuszczenie tylko bieganie, basen i na poczatku do tego dieta, zrób tak a zobaczysz efekty juz po 1 miesiacu a po 3 beda znaczne widoczne zmiany uwierz mi ja w ten sposov zrzuciłem cały brzuch i biegam juz dwa lata nie mam juz grama tłuszczu

Gość boze
jenny w kazdym topiku napiszesz ze masz cos "z limitowanej seri versace" wszedzie jeden slogan i jeden typ zdania "limitowana seria versace" zmien tasme