Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amesotis2

jakie obiadki lubia jesc najbardziej wasze dzieci?

Polecane posty

Gość amesotis2

jak w temacie ??? Moja corcia ma 2 latka i uwielbia : - rosół , pomidorowa, fasolowa, brokulowa ( za brokulami az sie trzesie) , barszczyk ukraiński oraz gulaszowa i ogorkowa. Z zup nie lubi za to: kapusniaka,grochowej,zwyklej jarzynowej i krupniku aaa no i zupki z dyni;) - a na drugie : piers z indyczka i kurczaka uwielbia, pulpeciki w sosie pomidorowym badz koperkowym , fasolke po bretońsku , kurczaczka z ryzem i brokulami - zapiekanke warzywna ( ale to juz tak srednio- tzn nie dojada). Cala reszta moze dla niej nie istniec ;)

Gość moi lubią
córka kocha rosół może go jeść na 1 i 2 danie, na śniadanie, kolacje i przez 7 dni w tygodniu. Z drugiego dania lubi ziemniaki i surówkę. Na mieso się patrzy i pyta czy to świnka czy mala krówka i tym sposobem nam tez się odechciewa. Syn zup nie lubi żadnych, a z 2 dania zjada tylko mięso.Obojętnie jakie. Najbardziej lubi kabanosy i parówki (to nie na obiad) do tego pomidory, ogorki, papryke. Nic wiecej w sumie nie jada

Mój wszystkie zupy zje ale najbardziej uwielbia rosół i pomidorową :) A jeśli chodzi o II danie to : spaghetti bolognese, pulpeciki w sosie pieczarkowym lub koperkowym,gulasz z kaszą,za kotleta schabowego da się zabić :D ,naleśniki,gołąbki,ryby na tysiąc sposobów,pierś z kuraka.

mój uwielbia wszytko ale najbardziej ogórkową i kotlety mielone buraki i ziemniaki aczkolwiek lubi wszytko zjeść z apetytem ale tego nie odmawia

Gość kosykahshy
a co byscie zrobily gdyby wasze dziecko wszystko co probujecie dac chociaz jedna lyzke - pluly by tym i plakala w niebo glosy ??? !!!