Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fortyuiuytw

JAK MOGĘ TAKICH WIEŚNIAKÓW PRZYJMOWAC DO PRACY???

Polecane posty

Gość fortyuiuytw

Kurier miał mi przyweźc paczkę, a że nie mamy tu ulic- mała wioska pod miastem to musiałam go nakierowywac co i jak ... i wiem, ze dobrze mu wytłumaczyłam na co on zaczął się drzec, ze mówiłam inaczej, rozłączał sie, dzwonił po kilka razy, mylił fakty, na koniec rozmowy ani do widzenia ani nic tylko jebnął słuchawką... na szczescie paczkę odebrała matka, bo ja bym mu chyba w twarz dała, jak takich wieśniaków mogę przyjmowac a porzadni, kulturalni nie mają pracy?

Gość totylkoja...
mozesz zglosic na niego zazalenie jezeli byl bardzo nieuprzejmy on jest od tego zeby Cie znalezc, sa przeciez nawigacje, GPS-y ktore w jakis sposob pomagaja dotrzec do mnie tez ostatnio kurier przywozil paczke, szukal mnie podobno 2 godz krazac po mojej miejscowosci (tez nie ma ulic a numery domow nie sa po kolei), nie dal rady zadzwonic bo podali mu do mnie za krotki o jedna cyferke nr, mimo wszystko byl bardzo uprzejmy i kulturalny

Gość chohaanna
ja kurierów traktuje jak zło konieczne bo zawsze tylko chamstwo sobą reprezentują i już wiele razy dzowniłam złożyć skargę że np zostawił moją paczkę u sąsiadki, musiał dymać z powrotem i dostarczyć mi ją pod drzwi :D

Gość fortyuiuytw
ja do tej pory nie zamwaialam nigdy nic kurierem zawsze priorytet ale ktos mial mi cos odeslac i wyslac wlasnie kurierem .. bym chamem, nie wyszlam do niego, bo jeszcze w lozku bylam, matka odebrala, ale bylam mega wsciekla.. dzwoni po 5 razy, rozlacza sie, drze ze ja go zle prowadze ... i ton glos mia taki jakby mial zaraz wybuchnac!!!!:O