Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezdecydowanyPiotr

porada w sprawie pierścionka

Polecane posty

Gość niezdecydowanyPiotr

co myślicie o takim pierścionku zaręczynowym? http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Manhattan,5851 mojej kobiecie podobają się płaski pierścionki z białego złota. Podoba Wam się i czy pasuje na zaręczynowy?

Gość jeśli punkt jest spawdzony to
bardzo ładny pierścionek - może nie typowo zaręczynowy, ale mi osobiście by to nie przeszkadzało, piękny

Gość klasyka zawsze w modzie
ten płaski nie wygląda na zaręczynowy, po prostu taki zwykły (przynajmniej dla mnie). klasyczny zaręczynowy wykonany jest z białego lub żółtego złota z jednym diamentem, np ten http://www.apart.pl/pl/diamenty,c,kolekcje,Pierscionki_zareczynowe,227

Gość olatola1
A czy pierścionek zaręczynowy musi być koniecznie klasyczny? Co druga narzeczona (jak nie więcej) ma pierścionek z jednym wystającym brylantem. Nie mówię że to źle i że takie są brzydkie, ale moim zdaniem pierścionek, który wybrałeś Piotrze, jest najładniejszy. Rewelacja jak dla mnie :)

Gość Gosik25
Zgadzam się z Tobą, ten co wybrałeś jest super. I nie zgadzam się że tylko pierścionek zaręczynowy to taki z jednym brylantem!!! coraz częściej widzę, że dziewczyny zaczynają nosić pierścionki takie jakie Piotrze wybrałeś,. Dobry wybór.

Gość niezdecydowanyPiotr
Zdania są podzielone, bo to rzecz gustu, ale dziękuję wszystkim za porady, cieszę się, że komuś się jednak podoba :)

Mi się nie podoba - bardziej przypomina mi ozdobna obrączkę niż pierścionek Ale kwestia gustu

Gość niezdecydowanyPiotr
Płskie pierścionki tego typu ładnie wyglądają później z obrączką (według mojej kobiety, której gust próbowałem dyskretnie wybadać) :)

Gość treliana
Piotrze, Twoja narzeczona jest zachwycona pierścionkiem. :)

Gość ida_kwietniowa
jak cię kocha to każdy sę jej spodoba

Nic nie poradze .To sprawa indywidualna .De gustibus non disputantum .O gustach sie nie dyskutuje :)Ja lubie orgynalne pierscionki .Jakie lubi Twoja narzeczona nie wiem .

Gość kariokka
Pierścionek ładny, sama mam pierścionek z tej kolekcji Apartu tylko, że nie dostałam go na zaręczyny, ale na urodziny . Moim zdaniem na taką okazje też się nadaje - kupuj i nie zapomnij o kwiatach :)

Gość ja tak wlasnie mowie wam
ten pierscionek jest swietny

Gość kometa19
Piękny :) kupuj go bez zastanowienia, skoro znasz tak dobrze gust dziewczyny, a pierścionek, jak wynika z Twoich wypowiedzi, jest "pod jej gust" to nie wahaj się. Jak dla mnie bomba.

Gość baltagan
jak na mój gust super. Ja byłabym zachwycona. Kto wie... ;P

Gość niezdecydowanyPiotr
Myślę, że powinienem zaufać swojej intuicji, a wydaje mi się że spodoba się mojej kobiecie, bo właśnie tego typu pierścionki zawsze Jej się podobały :)

Gość Qle
Zaufaj swojej intuicji!! Moj mezczyzna sam mi wybieraj i jestem zachwycona! A takie akcje typu ''chodz do sklepu pokaz to ci kupie'' to moim skromnym zdaniem poracha.