Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezbłędna pomyłka

Czy Wy też nie lubicie otwierania prezentów przy innych?

Polecane posty

Gość bezbłędna pomyłka

Nie lubię tego uczucia- ileś par oczu śledzących każdy mój ruch i obserwujących bacznie moją twarz, wzrok :O Ja nawet jeśli dostanę coś, co mi się bardzo podoba, to nie potrafię tego okazać krzykiem radości, wielkim uśmiechem itp., zawsze uważam, że to wychodzi sztucznie. A jak to u Was wygląda?

ja mam zawsze ten sam dylemat, a już najgorsze jak prezent mi się nie podoba a ja nie umiem udawać że mi się podoba, czuję że wygląda to sztucznie, boję się że ktoś się zorientuje...

Karolina, dokładnie to samo mam na myśli :O Nie umiem robić dobrej miny do złej gry, jeszcze każdy dopytuje: "nie podoba Ci się?!" A ja im bardziej staram się oszukać, że mi się podoba, tym żałośniej wypadam :O Niestety u mojego chłopaka podczas wigilii jest tak, że lecimy po kolei i każdy otwiera prezent tak, żeby reszta widziała :O

u mnie zawsze jak rozpakowujemy prezenty spod choinki to robimy to po kolei. najpierw dostaje np mama i wszyscy patrza jak rozpakowuje, jak juz obejrzy to dostaje tata itd. i mnie tez to zawstydza bo glupio mi ze wszyscy sie wpatruja obserwuja czy sie podoba.. :D

inka, tak jak napisałam, mnie od paru lat też coś takiego dotyczy :O U moich rodziców to w zasadzie zawsze święta były robione trochę "na odwal się" a więc prezenty też zazwyczaj każdy sam sobie wybierał, nie było więc problemu, ale też świątecznego klimatu. U rodziców mojego faceta jest świetny klimat, super święta, ale te prezenty.... Już nie powiem jak jest mi głupio jak z chłopakiem dostaniemy jakiś "śmieszny" prezencik :O

to ja mam problem :D mama mowila ze kupila mi cos super, ze dlugo szukala i wybierala ze na pewno bede sie cieszyc itd. i boje sie ze zobacze to i... szczena mi opadnie bo okaze sie ze to cos zupelnie niepotrzebnego albo ze mi sie nie podoba.. a mama taka pewna ze to super (ostatnio nasze gusta troche sie mijaja):P musze sie wyjatkowo postarac zeby w razie czego nie bylo widac ze to niewypal :)

Znam to, jeśli chodzi o moją mamę to kobieta ma bardzo dziwny, kiczowaty gust i po kilku świętach kategorycznie zabroniłam jej kupowania mi ciuchów :P Tak czy inaczej zazwyczaj nie trafia kompletnie w mój gust, niby się uśmiechnę itp ale nie cierpię udawać, więc czuję się głupio

Gość nie znoszę!
Mam tak samo, na szczęście u mnie wszyscy otwierają naraz i wszystko jest takie spontaniczne i w dodatku u nas jakoś zazwyczaj każdy dostaje coś, co go cieszy. Za to u mojego męża w rodzinie porażka, każdy musi pokazać co dostał :o A z prezentu od teściów nigdy nie byłam zadowolona, więc sobie wyobrażacie, jak się czuję...

Gość prowo....
U MNIE TAK JEST HA HA WSZYSCY OTWIERAJĄ NARAZ I JEST NATŁOK I BAJZEL;D

Też nie lubię, jak tak wszyscy patrzą. Mi się zawsze prezenty podobają,ale mimo wszystko ciężko tak skakac pod sufit na pokaz z radości:)

Gość prowo....
POZA TYM NIE ZNOSZE PREZENTÓW-NIESPODZIANEK,ZAWSZE SOBIE SAMA WYBIERAM CO CHCE DOSTAC I PÓŹNIEJ UDAJE ZE O NICZYM NIW WIEM:)

U rodziców faceta w sumie jest fajnie, bo prezentów jest cała masa- każdy drobiazg zapakowany osobno :D I generalnie zawsze prezenty są super, takie na luzie, śmieszne itp. Później wszyscy do późnych godzin razem gramy popijając winko ;) Ale najgorsze jest to otwieranie... Mam jednak na to sposób- na wigilii u moich rodziców (czyli wcześniej) walnę sobie ze 3 lampki wina, rozluźnię się i będzie mi wszystko jedno :D

jak się wylogować z kafeterii? nie mogę nigdzie znaleźć ''wyloguj się'' a nie chcę żeby ktoś w domu korzystał z mojego nicku albo widział co piszę

prowo- a widzisz, każdy ma inaczej- też niektórzy z mojej rodziny wcześniej określili co chcą dostać, np. jakąś tam część do auta :O Ja mimo tego wszystko wolę jednak niespodzianki, tylko mojej mamie mowię mniej więcej co chcę dostać bo inaczej jest katastrofa ;)

jak się wylogować z kafeterii? nie mogę nigdzie znaleźć ''wyloguj się'' a nie chcę żeby ktoś w domu korzystał z mojego nicku albo widział co piszę