Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koszałek

Tematy "co kupic na święta (mężowi, żonie, partnerce itd) to żenada

Polecane posty

Gość koszałek

Sporo takich tematów i o czym świadczą? O tym, że osoby piszące to, albo kompletnie nie znają osoby z którą są związani, co jest jakąś parodią. Albo partner/partnerka nie mają żadnych zainteresowań czy hobby co jest żenujące. Innego wytlumaczenia dla mnie nie ma.

Poniekąd się zgadzam. Bo co tacy kafeteriusze mogą doradzić skoro nie znają tej osoby? Doradzą książkę komuś kto nie znosi czytać albo kosmetyki kobiecie, ktora się nie maluje :O Lepiej zapytać kogoś z otoczenia, kto też zna tę osobę

Gość prowo....
DOKŁADNIE :)JA TAM ZAWSZE WIEM CO KUPIĆ DANEJ OSOBIE ŻEBY SIE PODOBAŁO HEH

Gość koszałek
O to chodzi. Ja z prezentem dla mojej nigdy nie miałem problemów, bo po prostu wiem co lubi, czym się interesuje itp. Choc np znałem ludzi co nawet książki w domu nie mieli i jedyną opcją było chyba tylko dokupic kolejny kryształ. Czasy takie, że społeczenstwo głupieje i tyle.

Gość nie zgadzam sie z Wami
jestem z facetem 8 lat urodziny, swieta itp, zdazylam wykorzystac wszystko, co lubi. Ksiazki i artykuły dotyczace jego licznych zainteresowan - juz nic wiecej nie wymysle. Nie uwazam tez, ze wypada dac w prezencie gacie, skarpety czy cos w tym stylu. Ksiazki nie, bo kupujemy ksiazek duzo ciagle, to taka codziennosc. To co?

Gość prowo....
teraz jest w sprzedaży mnóstwo pierdoł to na prezent akurat jakąs ciekawą rzecz przydatną,a z majtkami to nie jest zły pomysł,bielizny nigdy nie za wiele,skarpety raczej nie bo to siara trochu,chyba że jakieś firmówki a nie zwykłe z targu

Gość nie zgadzam sie z Wami
ale na co kolejna pierdoła-smiec w domu? prezent to ma byc cos takigeo szczegolego. Majty to mu moge kupic o tak o, na co dzien. Wcale nie taka prosta sprawa. Ogladalam w centrach handlowych mase sklepów - jakies denne figrki, kubki z napisami, poduszki z sercami itp. badziew.

Gość kreatywny-gość
Ja do poprzedniego roku nie miałem pasji. Obecnie po tym jak moja kochana żona wpadła na pomysł, aby podarować mi coś kreatywnego zacząłem kolekcjonować i tym samym inwestować w siebie, w naszą przyszłość. Być może komuś się przyda ;) www.trzyzyczenia.com.pl/sklep/