Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie nie stać :-(

i mnie świat nie będzie :-(

Polecane posty

Gość jilkop
ja pamietam topik o tej matce co chciala na buciki dla synka ,ale ją rozpracowali znaleźli zdjęcia na nk z wycieczki do tunezji i okazało się że ma męża i rodziców a w topiku wszystkich uśmierciła...problemy miałą finanswoe ale z powodu długów które z mężem narobili

Gość zgzft
Tez pamietam ten topik.Ludzie to maja tupet.:(

Gość venge.
mnie to z kościołem tknęło, że niby nie z tej parafii, to nie dadzą

Gość jilkop
a mi nie pasuje nadal ta kwota z opieki co to niby jest?rodzinne to 64 złote więc co?zasiłek dla bezrobotnych z opieki?nie wiem

Gość zgzft
Zrobie off topa :) ma ktoras z was prawko? i auto?nie mieszkam w pl prawka nie mam i nigdy mnie to nie interesowalo,moj facet nie jest polakiem i chce zrobic niespodzianke rodzince i wpasc na swieta.Tylko nie wiem co trzeba miec w pl w aucie,gasnice obowiazkowo i co jeszcze?

Gość Bo szczerze jak ktos pachnie
naciagactwem na kilometr i niektorzy pisza ze ma sie uwiarygodnic, to mu kase wysylacie, a jak ktos ma naprawde ciezka sytuacje i szuka pracy albo sie sam stara dorobic to sie z niego nabijacie i go wyzywacie. Wiem, bo sama tu kiedys szukalam pomocy, ale nie zebralam, nie wyludzalam kasy ani nic nie wyludzalam, szukalam pracy dodatkowej albo chcialam cos sprzedac, toscie mnie w dupe kopneli i przez 3 strony mnie wyzywaliscie, chwalac, sie ze takich gowien, jakie ja chcialam sprzedac, to nie kupujecie

Gość szukam kogoś fomu mogłabym
zgzft kamizelka, gaśnica i trójkąt

Gość sama bo chce
ładne kwiatuszki , mam nadzieję że zgłosiliście sprawę . zgzft plus trójkąt odblaskowy ,apteczkę i chyba linke holowniczą

Gość sama bo chce
aa i kamizelke odblaskową od jakiegoś czasu ,jakby wyszedł w nocy koło zmieniac np

Gość zgzft
Znalazlam :) Tutaj gdzie mieszkam potrzebne jest tylko zestaw do naprawy i trojkat :) gaśnicę kamizelkę odblaskową trójkąt ostrzegawczy koło zapasowe lub zestaw naprawcz Sorki za off :)

Gość zgzft
Dziekuje za odp:D

apteczki nie trzeba, sprawdzone u źródła :-D Policja mnie zatrzymała i mówiła, ze apteczka nie jest obowiuązkowa, a trójkąt tak - a ja go nie miałam :-D

Gość sama bo chce
hehe to oni chyba sami nie wiedza bo u mnie było hallo o apteczke i kamizelke ,podjechali jak mi koło siadło , i cos tez mówili o lince do holu . nie dostałam mandatu ,spoko byli , dałam im sie wykazac przy zmianie koła :D

Gość zgzft
acha:) a myslicie ze gasnice kupie na jakiejs stacji benzynowej? zaraz przy granicy.Kurcze nie mam juz czasu na zakupy.Calkiem o tym zapomniam:(Jutro mamy wyjezdzac.

na poewno, na każdej stacji mają

Gość zgzft
O dzieki wielkie.Ja to niezmotoryzowana i ciemna w tym temacie.

Gość sama bo chce
ostrożnie ! dziś wróciłam z moskwy , ledwo żyję ,ślisko jak skurw... ostrożnie i raz jeszcze ostrożnie ,przeraziła mnie ilość wypadków po drodze

Gość zgzft
sama bo chce ,cholera wlasnie sie tego boje.Nie cierpie jezdzic autem ,zawsze latalismy samolotem a teraz :(

Gość sama bo chce
to nie spij tylko gadaj do swojego M :) tylko nie erotycznie hehe . padam ,dobrej nocy .

Gość zgzft
ma byc niespodzianka,nikt nas nie bedzie musial z lotniska odbierac ,no i do tego musze wziasc swoje 2 kotki.

Gość zgzft
dobrej nocy,spac nie bede napewno!!nigdy nie spie.Wczuwam sie w role kierowcy:D mam oczy wszedzie:P

Gość zgzft
nie wziasc:P mialo byc wziac :P tez padnieta jestem

Gość dfghjkl
a podala komus numer konta? to ja macie wtedy:P

Gość hdserts
Podała :D

Gość hdserts
wysyłałaś jej coś?

Gość fffff rtrt
witam,własnie miałam to napisać że po numerze konta można zweryfikować osboę podała komuś naprawdę nr konta?W takiej sprawie myślę że bank musi udostępnić dane tej osoby , adres mogła wpisac fałszywy do przelewu ale imię i nazwisko musiał podac inaczej przelew nie zostałby zaksięgowany a jak wiadomo każdy kto zakłada sobie konto w banku musi okazać swój dowód osobisty i jest on kserowany i przechowywany w dokumentacji

Gość venge.
kiedyś smutna mama i co powiedzieli? na policji nt oszustwa?