Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a mnie nie stać :-(

i mnie świat nie będzie :-(

Polecane posty

Gość fvdfvdff
właśnie byłaś tam? ciekawe gdzie nasza oszustka przepadła jak kamień w wodę ;)

Gość kafe i tego rodzaju
fora nie sa odpowiednim miejscem udzielania pomocy tzw potrzebujacym. Chyba we wszystkich gminach w Polsce dzialaja organizacje Caritas, ktore docieraja z pomoca szczegolnie ta przedswiateczna do rodzin potrzebujacych. Nie wierze, by w miejscu zamieszkania taka osoba jak autorka nie mogla otrzymac naleznej pomocy. Powinna zdobyc sie na odwagre jesli jest niesmiala i zwrocic do swojej parafii. Dziala wiele wspolnot parafialnych, naprawde jest sie dzis do kogo zwrocic o pomoc w takiej sytuacji. Mnie jej wypowiedzi nie wydaja sie do konca prawdziwe

Gość kiedyś smutna mama
Witam świątecznie , nie było mnie chwilę bo miałam dodatkową fuszkę , teraz też naprędce piszę bo dopiero dostałam kase ze zlecenia i dopiero dziś mogłam cokolwiek kupić ,więc roboty mam huk ;/;/ nawet barszczu nie mam jeszcze. Tak byłam tam , tzn na policji , żadnych nr kont nie trzeba ,oni mają takie sposoby że i porzy zmiennym ip namierzą ową panią ,ale jest problem jeden trzeba składać zawiadomienie o przestępstwie ,a ma ono miejsce wtedy gdy ktoś w istocie został oszukany ,na próbę wyłudzenia nie pójdzie , bo mogła to być jakaś małolata minus 18 i z nudów pisać . Kafeteria nie jest MODEROWANA !! ( a mnie się zdawało że jest...??) Więc jak ktoś wpłacił tej osobie choćby 1 zł , mamy wyłudzenie. Tymczasem ide do kuchni , nie wiem jak ja to ogarnę no ale trzeba ;/ Ciepłych ,wesołych ,smakowitych ( i co tam jeszcze chcecie) Świąt !!

Gość dfreeww2222
kiedys smutna mam, możesz napisać jaką fuszkę znalazłaś?też by mi się przydało parę złotcy dorobić nawet po świętach,możesz podać swój adres e-mail?albo namairy dać gdzie szukać takiej pracy?

Gość kiedyś smutna mama
dfreeww2222 cześć :) piekłam ciasta u ludzi w domu ,a jednym państwu przygotowywałam wigilie od a do z . Znalazłam dając ogłoszenia w necie i mnóstwo klejek na słupach , całe miasto obkleiłam :D:D

Gość venge.
przed świetami można dorobić ..przy sprzątaniu, gotowaniu, malowaniu baniek.... fajnie ,że coś robisz... pozdrawiamy

Gość venge.
i dobrze, bo po świętach