Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnbvcx123

ROBIENIE LODÓW ZA KASĘ

Polecane posty

Gość mnbvcx123

Jak w temacie - co o tym myślicie? Proszę o poważne opinie. Jestem dorosła, wolna, nastawiona maksymalnie na przygodę i szaleństwo. Mój były twierdzi, że jestem w tym najlepsza na świecie - w obciąganiu. Jakiś czas temu kolega mi zaproponował loda za stówkę. Byłam trochę pod wpływem i zrobiłam to, zgodnie z obietnicą dostałam kasę. Potem jeszcze się bzykaliśmy, ale to już inna historia, nie o tym. Wiem, że nietrudno byłoby mi znaleźć chętnych. Kasa łatwa, lekka i przyjemna. Gorzej z reputacją, ale przecież raz się żyje. Co wy o tym myślicie? Dobry pomysł na biznes?

Gość dobry,ale masz na tyle silną
psychikę,zeby taki ciężar udźwignąc? Łatwe pieniądze,ale jakim kosztem?

Gość przebudzator stołeczny
dziwki szybko się robia brzydkie i zniszczone, krótka piłka, potem będziesz tak szpetna że za 5taka ledwo kto cie bedzie chciał.

Gość Zaciekawiony_FACET
Myślę, że jakbyś mi zaproponowała to byłbym wstanie zapłacić Tobie za orala ;) Skąd jesteś??

Gość niunia von felcia
ile masz lat?

Tylko w sezonie letnim i waniliowe z automatu. :) Raz się skusiłem. Czy to z ciekawości, czy wkurrwienia, bo niedawno mnie zostawiła, teraz już nie pamiętam. Tego dnia dodatkowo miałem tak kulawy bajer, że wykraczał po za wszelkie normy. Nawet sam siebie nienawidziłem, więc nie mogłem się uspokoić na własną rękę. :( To wpadłem na pomysł że zapłacę i ochłonę. Żenada :O Nie o dziewczynę chodzi bo ostro zabrała się do roboty. Niestety nie mogła sobie popracować. :( , co pewnie zbytnio ją nie zmartwiło. :)

Gość Zaciekawiony_FACET
oferte swoja kieruje takze do panow z wielkimi kutasami jestem facetem ulegym, pasywnym a jak ktos mi sie podoba czesto lykam sperme pisac zboki !!!

Gość przebudzator stołeczny
wiem cos o tym bo kiedys poszedlem na latwizne podobnie jak i ty. Na poczatku bylo bardzo przyjemnie bo szybko sie przyzwyczailem do smaku spermy. Ale szybko stalem sie rozjebany i tera jak mnie pierdola w jape to juz nic nie czuja prawie ze. Nie moge juz nawet normalnie jesc. Tera opierdalam paly wietnamczykom w wietnamskij restauracjach w zamian za porcje kurczaka w ciescie z warzywami zeby z glody nie umrzec.