Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heavy metal 4life

co sadzicie o takiej sytuacji? wchodźcie i piszcie

Polecane posty

Gość heavy metal 4life

Była fizyka(2 klasa liceum) i siedziałam w pierwszej ławce przed biurkiem od nauczyciela razem z kolegą. W pewnej chwili kolega cos się mnie zapytał nazywając mnie przy okazji pieszczotliwie "świnią" i "mendą" (mowimy tak na siebie nawzajem) a nauczyciel siedzial za biurkiem i to usłyszał i zrobił awanture jak on moze tak do mnie mówić i kazał mojemu koledze zeby na następnej lekcji przeprosił mnie na srodku sali i kupić mi czekolade w ramach przeprosin :-o :D strasznie mnie rozbawiła ta sytuacja dlatego nie protestowałam ani nie bronilam kolegi tylko tłumiłam śmiech skulona w ławce :D i teraz pytanie do was - czy powinnam być wredna i kazac koledze przepraszac mnie na srodku i kupowąc czekolade, czy =też wyjaśnić cala sprawę z nauczycielem fizyki? :D

Gość angellkaad
wynocha do lekcji i nie zawracaj pierdołami głow!!!!

Gość heavy metal 4life
to nie czytaj jak sie nie podoba :P

Gość ale gapa
Skoro dla ciebie slowa swinia i menda to pieszczotliwe okreslenia to masz racje nie karz kolegi, powiedz nauczycielowi, że to zaszczyt byc tak nazywaną.-

Gość minus 69 w pościeli
myślę , że jako małoletnia fanka heavy metalu rajcujesz się jak facet Cię tak nazywa , ale śmiechu zrób cyrk i niech Cię przeprosi na oczach wszystkich :P

Gość heavy metal 4life
piszcie cos, mam całe święta na rozwazenie tego dylematu :classic_cool: