Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona malutka.

napiszcie krok po kroku........

Polecane posty

Gość niedoswiadczona malutka.

jak zrobic loda. tylko takiego oralnego oczywiscie. jak sie za to zabrac jak dlugo powinno to trwac .

Gość d*-*b Laura...
Też sobie przeczytam, piszcie instrukcje :classic_cool:, no juz!!

Gość d*-*b Laura...
fubu Jak słysze słowo 'żal" to jedyne kogo mi zal to osoby która to mówi.

Jak chcesz robić lody krok, po kroku, to nitz z ciebie nie wyrośnie jak rasowa obciągara. :O To poniekąd w moim interesie. Jakby taką tylko wyczuł, że czerpie wiedzę o obciąganiu ze schematów. :O ... spokojnie. Mogła by się swobodnie ubrać, z prośbą o nie trzaskanie drzwiami. :O Blokowisko :O Lub jak kto woli domy z betonu. Gdzie jak potrzeba to nikt nie słyszy a jak nie potrzeba, to..... :O :O :O

Gość d*-*b Laura...
Jacy wy jestescie pojebani... przecież to był zart, bo kto normalny by uprawiał seks wg schematu prawików-kafee :classic_cool: ???!!jesteście żałośni 🖐️

Gość d*-*b Laura...
Wchodze na kafe od może 2-3mies i jak czytam te wasze poważne wypowiedzi, budowanie swojego wizerunku to zastanawiam sie czy wy jestescie normalni?!Kurwa to jest forum, a nie realne zycie!!! Chyba że realne macie tak marne że uciekacie tu...

Gość sraka_praptaka_.
sama sobie odpowiedziałaś - krok po kroku...

Zapewniam każdy jest normalny. :) Tylko na swój sposób. :D Więc jak coś ci się pomarańczo nie podoba to wypierrdalaj w podskokach a nie psujesz przemiłą atmosferę gdzie wszyscy się znają i nienawidzą jednocześnie :P

Gość d*-*b Laura...
[zgłoś do usunięcia] Nowy w mieście Zapewniam każdy jest normalny. Tylko na swój sposób. Więc jak coś ci się pomarańczo nie podoba to wypierrdalaj w podskokach a nie psujesz przemiłą atmosferę gdzie wszyscy się znają i nienawidzą jednocześnie Sam wypierdalaj śmieciu pryszczaty. Ciesz sie że w ogóle "rozmawiam" z toba, w realu byś nie zaznał takiego szczęścia.

Gość d*-*b Laura...
fubu Sam wypierdalaj na czat, tam gdzie spędzasz weekendy. Takie kafeteryjne-niedowartosciowane smieci jak ty , powoduja co najwyzej moje rozbawienie :classic_cool:

Gość hehehehhehheheheeh
Tutaj nie doswiadczyli PANOWIE orala, dziwki im nie swiadczą takich usług

Nie da się nauczyć czegoś takiego. To jakbyś chciała żeby ci napisać jak całować. Laura, nie ma sensu z nimi gadać bo dosadnie uswiadomiłaś im ich problem :D

fubu Sam jesteś smieciem, znam Laure i nie myśl ze jesteś mocny w mordzie bo pisze na pomarańczowo.

Gość Jola Naga 54
Ssij aż po jadra.

Gość d*-*b Laura...
Nie znam nikogo oprócz siebie kto mógłby mi pojechać każda więc taka próba od strony kogoś innego jest moją wygraną. Dlaczego tak myślę dlatego że jak zaczynam już komuś jechać to wiem że bede górą. Nawet jeśli miałbym być śmieciem to pomyśl sobie kim ty jesteś skoro ja jestem ponad tobą? Jest coś gorszego od śmiecia? Chyba nie. Lecz jeśli coś jest to zacznij wymieniać jakieś realne synonimy i określ tym sposobem już samą siebie. Hej Nina 😘 Poza tym że twierdzisz że jesteś inteligentny i masz cięte riposty nie piszesz NIC co by mnie wgniotło w ziemie :classic_cool: Nie jesteś ponad mną debilu, i pewnie to co napisałam o twoim nudnym życiu zabolało że tak sie wkurwiłeś ;) heheheh

Gość Jola Naga 54
mogę ci dać do buzi mlodego pytonga by sprawdzić czy dobrze radzisz

Gość d*-*b Laura...
Siedzi taki debil z wypiekami na ryju i sie podnieca. Googluje by do swojego marnego postać dopisać coś "mocnego" kurwa żal mi was nprawde. A teraz ide juz spać, żebys nie myślał ze nie odpisuje bo taaaki byłeś dobry i wjeebałeś mnie w ziemie :classic_cool: 🖐️

Gość d*-*b Laura...
:D dowodem na to ze jesteś NIKIM, ŚMIECIEM, PRZEGRANYM KAFE-FRAJEREM są twoje wypowiedzi. Pa pa

Gość Sikam WPuste Wiadro
FUBU Marny jesteś, kłocisz sie z 16stkami. Ale to twoj poziom umysłowy

Gość Jola Naga 54
Chce wam polizac robaczki. Ja też wam dam.