Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

miska26

Dobro dziecka

Polecane posty

Mam 2 dzieci ktorymi sie zawsze zajmuje ja Maz czesto pil nawet doszlo do tego ze mnie uderzyl. Wiele razy sie wyprowadzal o byle glupote Potem znow wracal i przepraszal Jednak powiedzialam dosc Maz sie wyprowadzil Zlozylam wszystkie pisma do sadu Maz zabieral mlodszego syna ktore jest Naszym wspolnym dzieckiem na sobote i niedziele Kazdego dnia przywozil Go na noc Jednak ostatnim razem jak Go zabral nie przywiozl mi Go nie chce mi go dac w ogole mimo iz to tesciowe wiekszosc czasu sa z moim synem Maz ma zalozona niebieska karte Wiele razy uderzyl mojego starszego syna Byl zatrzymany przez policje na 24h w stanie nie trzezwym, byl agresywny w stosunku do policji Teraz musze czekac na decyzje sadu Gdzie tu jest dobro dziecka? Gdzie sprawiedliwosc? Prosze o pomoc

Gość mosz
jak on ma niebieska kartę to kawał skorviela a z kim jest dziecko jak on jest w pracy ? z teściami ? jedź po dziecko i koniec jemu na pewno nie dadza dziecka w życiu jak ma tę kartę żaden sąd

pojechalam po dziecko jak nie bylo meza Tesciowie powiedzieli ze mi go nie dadza bo ich syna nie ma Przyjechala policja nic nie zrobili bo maz ma takie same prawa do dziecka jak ja

Probowalam sie nawet dogadac ale nie da sie Robi mi na zlosc bo wie dobrze ze jesli sad nie wyda orzeczenia to nic nie moge zrobic To najgorsze uczucie Starszy syn placze bo maz zabral mu mlodszego brata Okropne Patrzec na smutek dziecka i byc bezradnym

Gość mosz
ale dziecko jest zameldowane pod innym adresem jak teściowie ? Ile mały ma lat chodzi do przedszkola ? szkoł y ?

Gość mosz
i policja nic nie zrobiła jak byli ? Przecież mąż ma kartę !!! Boże co za kraj :(

Gość Nasturcja Mama
nie moge czytac takich rzeczy bo mnie wk*** co u nas sie wyprawia. Taki ojciec ma rowne prawa jak matka? kpina, żal mi Ciebie droga autorko i Twoich dzieci mam nadzieje ze Ci sie uda wszystko wyprostowac odzyskac synkow i zyc w spokoju...

Gość patataj patataj
Kup sobie długopis kamerka - takie coś istnieje na allegro, poświęć te 200zł i nagraj go jak będzie Ci mówił ze Ci syna nie odda, ze odbierze ci go, albo jakies jego złe zachowania. Zbieraj dowody, a poźniej uderz o odebranie mu praw rodzicielskich. Dowody zbieraj - to podstawa !

Gość patataj patataj
Kup sobie długopis kamerka - takie coś istnieje na allegro, poświęć te 200zł i nagraj go jak będzie Ci mówił ze Ci syna nie odda, ze odbierze ci go, albo jakies jego złe zachowania. Zbieraj dowody, a poźniej uderz o odebranie mu praw rodzicielskich. Dowody zbieraj - to podstawa !

rozmawialam z mecenasem Dopoki maz ma pelne prawa moze robic co mu sie zywnie podoba a ja?? mam czekac?

mam wielu swiadkow jak traktowal mojego starszego syna i mnie Wszystko jest spisane na policji Nawet byl pouczony przez dzielnicowego Jednak nic nie moge zrobic Co za kraj!!

czlowiek jest w stanie zrobic wszystko dla dziecka Robie co moge mam swiadkow dowody Tylko najgorsze jest te czekanie

chcialabym w koncu zaznac troche spokoju i szczescia Nie chce juz zadnego mezczyzny I tak rozwiode sie ze swoim mezem Zaluje ze w ogole go poznalam