Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

didi90

tajemniczy nieznajomy - co zrobić by sprawdzić czy on jest mną zainteresowany ??

Polecane posty

Otóż . Jeżdząc codziennie do pracy w autobusie spotykam fajnego przystojniaka , który nie ukrywam wpadł mi w oko . Wcześniej go nie zauważałam, owszem pamiętam go ( bo jezdził już w tamtym roku - podejrzewam też, że nawet i wcześniej ) , ale któregoś dnia złapałam go na tym jak się na mnie patrzył. Gdy ja się popatrzyłam szybko odwrócił wzrok . Sytuacja się powtarzała . Chciałabym się uśmiechnąć, ale gdy ja się tylko popatrze, on się odwraca, a nie chcę się poczuć głupio . Nawet nie wiem jak ma na imię ! Pomocy ? Co mam zrobić ?

Gość sraka_praptaka_.
A może on po prostu chciałby przymierzyć Twoją sukienkę, ale będąc z natury nieśmiałym, wstydzi się zapytać?

Gość sraka_praptaka_.
A może on po prostu chciałby przymierzyć Twoją sukienkę, ale będąc z natury nieśmiałym, wstydzi się zapytać?

Gość sdsdscdscdc
Podejdź do niego i mijając go delikatnie muśnij otwarta dłonią jego krocze. A potem nie oglądaj się za siebie. To go podnieci, nie będzie mógł w nocy zapomnieć o tobie i poszuka sposobu, jak do ciebie zagadac. 🖐️

Gość 52alek
jesteś brzydka - nie może przestać się na ciebie gapić przyłapany na patrzeniu ucieka wzrokiem zawstydzony sam tak robię pozdrawiam brzydule

nie takich odpowiedzi się spodziewałam . jeśli nudzi Wam się i nie macie co robić to idzcie się leczyć . dobrze Wam to zrobi :]