Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość formidable

Za młodu to tylko szaleć!

Polecane posty

Gość formidable

Też tak myślicie? nie martwic sie o miłostki, związki itd.. bedąc na studiach nalezy sie tylko bawic i imprezowac bez konsekwencji?

Gość formidable
nie chodzi mi tylko o seks

Nie ma czegoś takiego jak "imprezowanie bez konsekwencji". Każde Twoje działanie ma jakieś konsekwencje ...

Gość formidable
mówiąc o konsekwencjach, mam na mysli ciągle zadręczanie sie, czy to co robie moze jest zle.. moze nie powinnam, a moze lepiej n ie probowac.. a tak to mozna sie rozluznic troche i szalec :)

Gość MojaDziwnaHistoria
moim zdaniem jak ktoś ma takie potrzeby to powinien się faktycznie wyszaleć, żeby później mając lat 30 kilka nie zaniedbywać swoich dzieci, albo obowiązków, bo "jeszcze się nie wyszalałem/łam" i musze to robic TERAZ (niektórzy tak mają). ja np. nie mam i nigdy nie miałam potrzeby szalania na imprezach... wolę iść i pogadać przy jakims dobrym napoju w barze/pub'ie.

Ja też lubię imprezy. Pytanie tylko jak poszaleć z głową, żeby nie obudzić się rano w nieznanym pokoju z nieznanymi 3 facetami :) No i pamiętaj o nawykach. Jak przez całe studia 2 x w tyg chodzisz na imprezy i ostro pijesz, to możesz wpaść w alkoholizm.

Gość formidable
słyszałam teorię, że w alkoholizm się wpada, jak się pije 4 dni pod rząd, do zalania.. także 3 dni % i jeden przerwy jak coś :D.. nie no, nie chodzi mi o ciągłe ostre imprezy, ale żeby wychozić, do ludzi! zapoznawac sie! probować nowości!

Gość formidable
a o tych 3 facetach, to lepiej ty mi powiedz.. jak was nie prowokowac w ten sposob, bo to głownie wasze sprawki, jesli dziewczyna sie budzi rano nieswiadoma z facetem u boku ;> :D