Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna2709

Problemy z facetem.....:(

Polecane posty

witam... jestem z facetem prawie 4 lata, mamy coreczke 16miesieczna....tylko mam z nim problem...czesto spotyka sie z kolegami, co wiaze sie z barami itp... do tego ma znajomego z ktorym za czesto pali ziolo czego ja nie toleruje.... myslalam nad rozstaniem ale niewiem gdzie pojsc razem z corka.... ogolnie to straznie ciezko to znosze, niewiem moze mam za slaba psychike...jest ktos kto moze mi pomoc??? czekam na jakies wiadomosci.....

Gość a jak to się stało że jesteś
z nim 4 lata... kolejna... nie obraź się, ale aż żal czytać to normalnemu niby facetowi, który sobie kobiety nie może znaleźć...

Gość dokładnie, ślepa...
ale zanim powiedziałaś "tak" przed ślubem, to chyba widziałaś, jaki jest.

Gość Kochliwy_Viking
A jakiś "inteligent" wpadł na pomysł żeby z nim normalnie porozmawiać powiedzieć mu co Cie boli i że to Cie wykańcza - chyba po 4 latach związku szczerość to normalna sprawa ...?? Często tzn. jak często ?? sie spotyka z kolegami ??

Gość bialy kon na czarnym polu
czarna to tym bardziej go zostaw jak nie macie slubu . zawsze jest jakies wyjscie, no ale trzeba chciec. mowiłas mu ze przeszkadza ci jego styl zycia?moze on nie wie, ze juz trzeba dorosnac? moze tez kiedys taka byłas?