Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody i piękny

Czy kobiety takie 30,40, 50

Polecane posty

No wlasnie! dotknelas istoty rzeczy. Kobietom niektorym !wystarczy swiadomosc istnienia kochanka aby czuc sie dobrze a mnie jako facetowi potrzeba dotyku! materialnosci! Musze ja czuc na penisie ,na brzuchu i czyc jej zapach inaczej czuje sie bardzo zle

Dyskusja ewoluje w wielu kierunkach, nie trzyma już troszkę sensu :P Króko: Fantazjować to można nawet o seksie z kosmitą. W rzeczywistości żadna myśląca spełniona trzydziecha i starsza nie zaryzyje swojej stabilizacji na skok w bok z nieprzewidywalnym dwudziestokilkulatkiem. Uznaj to za pewnik ;) Jesli zna się dobrze swoje ciało, seks zawsze jest dobrym, bo jeśli jemu idzie dziś jakoś średnio, sama sobie pomożesz i jemu ;) Innym razem on zrobi wszystko. Jesli macie mężusiów, którzy popadki w rutynę, bardzo współczuję, mnie to by podłamało na chwilę :).

Gość Młody i piękny
haha.. tak to samo można myśleć o starszych kobietach.. kilka tematów jest tu takich " moja zona dba tylko o swoje potrzeby w seksie" itd "żona nie chce seksu" "Mąz nie chce seksu"i wiele innych i o czym to świadczy?

najgorzej jak oboje leża i czekają az ktos pierwszy wpadnie na pomysł ze sie rutyna wkradła??:D:D

Młody nie mam fantazji o tym że mnie bzyka młody ogierek :classic_cool: czemu?? bo mi sie z takimi nawet kiepsko rozmawia, wymienia mysli i poglądy :classic_cool: jak juz wspomniałam kosmos :D Nie bez powodu ktoś mądrze okreslił ze kobiety pożadaja i kochają uchem i zapachem ;)

Gość Młody i piękny
v34 Czy szukam, nie wiem ciekawy jestem po prostu, w sumie starsza kobieta to nic złego , może nawet nauczyć czegoś, a młody chłopak pojętny i chętny do nauki dla starszej kobiety to kuszący kąsek:P

v34, w wielu aspektach podzielam poglądy :P Ale Młodemu jak widać nie wtłuczesz do głowy tego, że jak mu jakas trzydziecha pozwoli TAM pogmerać, to dlatego, że będzie z nią coś nie teges z dużym prawdopodobieństwem lub też będzie w chwili tymczasowego zamroczenia czymś wstrząsającym :D

no własnie szukasz sztukmistrza a nie partnerki do seksu :classic_cool: i to mnie zawsze zniechecało :D

Gość Młody i piękny
v34 A jak poznasz takiego młodego który oczaruje cię sobą, rozmową zachowaniem podejściem . przez net się inaczej gada z kobietą nie ma kontaktu wzrokowego

"(...) młody chłopak pojętny i chętny do nauki dla starszej kobiety to kuszący kąsek" bleeeeee !!!! Nigdy w życiu. Dorośnij, wyjdź z mitomanii, świata umarłych :D

wiesz młody... nie każda kobieta ma instynkt nauczycielki. Jak ma do wyboru w jednym sklepie gotowego mercedesa, a w drugim może nawet ferrari, ale dopiero w częściach, do zmontowania i wyregulowania wszystkiego samemu, to większość poprzestanie jednak na tym mercedesie :P

Gość z nerwem
mlody i piekny przegiales z ta rozpietoscia wieku.moze taka 50tka fantazjuje o mlodym sprawnym kochanku,ale 30tka??? 30tka sama jest mloda i sprawna.

Gość tylko młodzi i piękni
prawda jest taka, że ja dzięki fantazjom o młodym staję sie bardziej spontaniczna, odważna ... i wbrew wszystkiemu bardziej napalona ... na męża, który jest wciąż dla mnie bardzo aktrakcyjnym facetem. czyli w moim przypadku fantazje o jednym, poprawiaja relacje z drugim :P

Gość Młody i piękny
Hahaha tak to dlaczego kobiety starsze maja młodszych partnerów o kilka lat? śmieszne podejście :-P może młodszy je palką uderzył ogłuszył i bzykał?:D

S_M ja wole stateczne stabilne pewne mercedesy :classic_cool: stara doopa jestem ;)

Veee kategorycznie protestuję. Dużo można na Twój temat, ale na pewno nie, że stara

Gość Młody i piękny
S_M wiesz młody... nie każda kobieta ma instynkt nauczycielki. Testujesz młodych że wiesz ,że trzeba ich uczyć?:D

Młody i piękny Hahaha tak to dlaczego kobiety starsze maja młodszych partnerów o kilka lat? śmieszne podejście może młodszy je palką uderzył ogłuszył i bzykał? bo mają takie preferencje bo lubią mamusiowac bo nudno w zwiazku i partner juz przestał sie tak starac, bo chcą poczuc jakies nowe tchnienie i liczą ze w tym układzie to znajdą :)

Gość Młody i piękny
No jakby był temat o młodych kobietach i starych facetach to kazdy by przytakiwał bo starszy bardziej doswiadczony:D :D :D a nie jeden pewnie calej kamasutry nawet nie przerobil:D

Gość Młody i piękny
Albo nie wie co to tantra :D :D :D

Primo, mój ojciec jest młodszy od mojej matki, fakt, że tylko 5 lat, ale jednak. Dla mnie to całkowicie naturalne i nie mam. Zakodowanego w głowie że to mężczyzna musi być starszy. Doświadczenie też nie zawsze idzie z wiekiem. Sa bardzo odpowiedzialni dwudziestoparolatkowie i "dojrzali" faceci o mentalności dziecka. Po drugie nie rozpatruje związku z facetem w aspektach "czy ma mi coś do zaoferowania". Potrafię się utrzymać sama :D może być nawet typowym "golodupcem" fakt, czy będzie mnie mogl zabrać na wczasy na Bahama również jest sprawa drugorzędną. Dzieci z nim mieć nie będę, więc kwestia tego, czy potrafiłby je utrzymać odpada. Poza tym wiązać się z facetem 10 lat starszym musiałabym brać pod uwagę, że istnieje ryzyko, że stanę się za kolejne 10 lat jego pielęgniarka. Jestem egoistka i myślę w tym przypadku o sobie. Facet 10 lat młodszy będzie lepszym rozwiązaniem Poza tym jest ostatnia kwestia - młodszy facet musi się nieźle nastarać, żeby sprostać wymaganiom starszej kobiety. Takiej niełatwo zaimponować, a doświadczenie pozwala mitomanow i maminsynkow wyczuć na kilometr.

Młody :classic_cool: galerianki mnie nie interesują... za to swego czasu spotykałem się intensywnie z 45latką i trochę wiem na ten temat :P

Młody jedno jest pewne mało dojrzały 20paro latek ma mierne szanse na romans z dojrzałą kobietą....jak by nie przyłożyć ucha to dojrzałosc tu przebija popatrz dookoła ilu twoich kumpli ma takie przygody??

Gość z nerwem
mlody i piekny a ty swoja pyche i doswiadczenie seksualne rozumiem wrodzone masz.:D

Młody, poszukaj sobie normalnej panieny w swoim wieku, odkryj sens życia na swoim poziomie, nie sięgaj po to co nie dla Ciebie. No chyba, że lubisz jak ona w stroju kusej nauczycielki łoi Cię szpicrutą :D

nei a bierzesz pod uwage ze 10 lat młodszy zdradzi cie z młodszą?:classic_cool: porzuci dla takiej?? twoje argumenty do mnie nie przemawiają ;)

jestem dojrzałą swiadomą samowystarczalną kobietą z bagazem doswiadczen szeroko rozumianej erotyki i chce miec w łózku partnera a nie synka 😭 :P

Gość Młody i piękny
Mogę mięć młodszą , w swoim wieku i starszą nie koniecznie taką której partner nie zaspokaja nie stara się, i już na pewno nie szukam nikogo przez sieć.. Czysta ciekawość waszej opini ..

Zastanow się... A starszy mnie by nie mogl zdradzić? :D Wierność też nie jest kwestia wieku.

Gość Młody i piękny
v34 NIe jeden młodszy by ci dogodził :D albo sam by się z tobą nudził:)