Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody i piękny

Czy kobiety takie 30,40, 50

Polecane posty

Nei... tata pięć lat młodszy od mamy - to kwestia, która zbudowała w Twojej głowie całkowitą akceptację na takją różnicę wieku i od zawsze jest to dla Ciebie naturalne jak słońce. Ale w Polsce tak drzewiej nie bywało. Zapyataj jakie emocje budził związek Twoich rodziców u tych co wiedzieli ;). Inność stale obecna w pełni zaakceptowana staje wytyczną, pewnikiem, wręcz normą w umyśle uczestnika. Dla nas jednak takie związki budzą zawsze jakieś emocyjki :) I bynajmniej nie neguję takich różnic w stałych związkach ;)

mógłby ale sama ten temat poruszyłaś ;) tak jakby starszy partner to miał słuzyc kobiecie do zaspokajania materia;lnych potrzeb, ja znam 23 latka tak ustawionego ze niejeden 40latek nie ma co koło niego stanąc :classic_cool: wiec tu nie kwestia ststusu materialnego a własnie dojzrałosci i relacji pomiedzy kochankami.

Młody i piękny v34 NIe jeden młodszy by ci dogodził albo sam by się z tobą nudził albo by łaził i błagał o wiecej :classic_cool: :D:D

Czesc Zdzisiu 👄 Przyszedłes wspomniec tu o relacjach erotycznych pomiedzy młodym kochankiem i jego dojrzałą kochanką?:D

Gość Młody i piękny
nei_nei Zastanow się... A starszy mnie by nie mogl zdradzić? Wierność też nie jest kwestia wieku. chodzi o to że tutaj ktoś napisał ze starsza kobieta zdecydowała by się na młodego jeżeli jej partner by się nie starał i nie dbał o nią. Dobrze wiem że wierność to nie kwestia wieku.

Gość bad35
Mlody i piekny ma troche racji. Kobiety w wieku 40-50 lat zawsze zamawiają młodszych mężczyzn. Natomiast 30-40 nigdy.

Separantka, nie przesadzajmy z wpływem rodziny :P Moi rodzice są w tym samym wieku, ja się spotykałem z kobietami w różnym wieku (rocznikowo: od 1957 do 1977) i ostatecznie ożeniłem z młodszą o 7 lat :D Prawidłowości żadnej nie mogę się w tym dopatrzeć

Gość z nerwem
co znaczy ,,zamawiaja,,?

Gość Młody i piękny
....bo mają takie preferencje bo lubią mamusiowac bo nudno w zwiazku i partner juz przestał sie tak starac, bo chcą poczuc jakies nowe tchnienie i liczą ze w tym układzie to znajdą ... mam fragment:D albo by łaził i błagał o wiecej ...albo by zostawił i poszedł do mlodej :P:D

Gość zdegenerowanaMaupa
he, ja fantazjuję o moim kochanku po 40 tce... CO bym miała robić z wiotkim szczawikiem w wieku mojego syna??? :o

Gość 11111111111111111
kobiety 30 + może i mają fantazje z młodszymi tak jak stary facet fantazjuje o młodej dupci.Jednak jesli kobieta 30+ jest dojrzała i wie czego chce to w taki układ nie wejdzie bo On ja do niczego nie doprowadzi... Ja sama mam 40 na karku i dostaje propozycje od 20+ ale strasznie mnie one wkurzają....a juz argumenty przez nich przedstawiane w ogóle mnie śmieszą..

łody i piękny ....bo mają takie preferencje bo lubią mamusiowac bo nudno w zwiazku i partner juz przestał sie tak starac, bo chcą poczuc jakies nowe tchnienie i liczą ze w tym układzie to znajdą ... mam fragment albo by łaził i błagał o wiecej ...albo by zostawił i poszedł do mlodej na szczescie nie mam tego problemu bo goownarzeria nie w moim typie :classic_cool:🖐️

Gość z nerwem
ok,czyli fantazja dalece posunieta :D

Gość z nerwem
a dlaczego matko? i to z ust kobiety?

kojarzy mi sie ze szczytem desperacji :P no cóż nie moja fantazja :classic_cool:

Gość Młody i piękny
Tak jak faceci pewnie starsi młode zamawiają:] a nie starsze doświadczone kobiety wiedzące czego chcą:]

Gość Młody i piękny
większym aktem desperacji jest szukanie seksu w sieci:D

Veee :D dla Ciebie promocja, gratis tort z którego wyskoczę

W sumie różnicy wieku powyżej 10 lat trudno mi sobie wyobrazić w obie strony. Tak jak facet młodszy o 15 lat to wpisane ryzyko przekraczające zyski, tak facet dla mnie w wieku lat 50 to taki sam kosmos. Różnica do 5 lat nie odgrywa żadnej roli.

biore:classic_cool:🖐️ a potem ty do mnie :D mozesz mnie nawet zebrać z drogi przy lesie :classic_cool: