Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młody i piękny

Czy kobiety takie 30,40, 50

Polecane posty

40-latek to albo sigiel, który wciąz udowadnia sobie i innym, ze wciąż dużo może i stara się utrzymać na szczycie. Lub to albo już tatuś w zleniałych kapciach, który ma dobry, wyuczony, solidny, ale rzadki sens z żonką. Albo też opętany szukający skoków w bok, bojący się starości mąż. Ale uśrednienie moim zdaniem oscyluje wogół poddtatusiałego :P

nie pojmujesz ze taki mlodziak to niebezpieczenstwo ze sytuacja wymknie sie spod kontroli ?a tego zadna kobieta nie chce . One lubia jak sytuacja sie rozwija a nie wybuch wulkanu.Tak samo jest z ich podnieceniem .Uwielbiaja narastanie a nie erupcje ! w tym tkwi roznica wpojmowaniu seksu :) Mlodzi stanowia takie ryzyko ze emocje wezma gore i zaczna sie klopoty a taki dojrzaly facet to juz stabilozacja emocjonalna i rozwaga i nie zrobi glupiego ruchu

Gość Młody i piękny
v34 Jaki? Ja uważam że miarą jakości w seksie nie jest wiek tylko praktyka, czyni mistrza, :) i nie trzeba a starsi już cieszą się tym co mają

A ja tam poproszę takiego młodziutkiego swiezaczka :P może być jeszcze w celofanie :D

Młody przede wszystkim świadomy ;) nie umiem tego opisać bo sama tego doświadczam. Nie ilosc a jakośc nie predkosc i technika a pewne inne elemanty dookoła powodują ze jakość seksu z kazdym rokiem wzrasta :)

Gość Młody i piękny
nei_nei Odważna kobieta jedna się znalazła, serio jakby każda leciała na mlodych to wam panowie starsi zostało by tylko na ręcznym jeżdzić,:D albo galerianki posuwać

Gość Młody i piękny
v34 z rokiem? chyba z za każdym razem.. chyba że ktoś uprawia sex dla samego seksu a nie dla tego by go celebrować i stawać si z każdym razem lepszym kochankiem i nie musi to trwać lat..

Młody 😭 i własnie takiego bym dyskwalifikowała w przedbiegach:P

Młody i piękny v34 z rokiem? chyba z za każdym razem.. chyba że ktoś uprawia sex dla samego seksu a nie dla tego by go celebrować i stawać si z każdym razem lepszym kochankiem i nie musi to trwać lat.. z rokiem z dojrzewaniem ze swiadomoscią siebie i potrzeb innych :O gada mi sie jak z kosmitą :O

Gość tylko młodzi i piękni
o takich fantazjuję :) sama mam 37 lat, a taki młodszy ok. 25 chodzi mi wciąż po głowie :P

Gość Młody i piękny
Rozumiem o co tobie chodzi :)

Młody i odwaga kobiety nie ma tu nic do rzeczy ale raczej jej preferencje, jedne wolą tą ilosc a inne szukają innych doznań :P

Gość Młody i piękny
tylko młodzi i piękni i nie boisz się ze może być gorszym mniej doświadczonym lub mniej wiedzącym czego chce i czego oczekuje partnerka starsza?:D

Gość Młody i piękny
v34 Boją się tez braku akceptacji swojego ciała wiadomo z wiekiem się zmieniamy, u was jeszcze ciąża sprzyja takim obawom

przestań :O pierdoły opowiadac. Powiedz czemu ciebie ciagnie do dojrzałych a sam sobie odpowiesz na pytanie :P

Technika i doświadczenie to sprawa całkowicie drugodzedna. Dla mnie liczy się umiejętnośc cieszenia się życiem, radość z samego faktu, że istnieje coś takiego jak seks :D spontaniczność, otwartość i brak zahamowań. A obserwując facetów wokół zauważam, że z wiekiem zaczynają podchodzić do seksu rutynowo.

pytanie było o fantazje :) nie jestem singielką, więc w moim przypadku na fantazjach się tylko kończy ... choć świadomość, że on również myśli o mnie pod prysznicem bardzo mnie cieszy ;P

Gość Młody i piękny
nei_nei Dokladnie też o to mi chodzi, robią już to z kobietami dla świętego spokoju aby tylko jakiś był.. a one się z tym godza, no nie wszyscy tacy sa, tak jak nie kazdy mlody to napaleniec co nie ma upodobań w seksie a jak ma to jakieś zboczone :-|

nei nie wiem z jakimi facetami masz do czynienia, moje spostrzeżenia są zupełnie inne :classic_cool:

Aj tam ciąża ..., jak kobieta chce staje się znów atrakcyjna. To tylko lenistwo robi z Pań i Panów - rodziców zramolałych z brzuchami :D Młody kochanek (taki over 20) to kompletna destabilizacja, zbyt dużo ryzyka, że mu odpali :D Faceci są w tym wieku skupieni przede wszystkim na włąsnych potzrebnach seksualnych, a Ci co nie są mają czułe dziewczyny na wyłączność. I należy pamiętac o granicy, fantazjowanie to jedno, przechodzenie do konkretó to zupełnie, zupełnie inna bajka :P Ws umie dlaczego dzwudziestoparolatek szuka dojrzałej kobiety do seksu noooo ??? :D

chyba jestem z innej planety :D:D albo tak doskonale znam swoje ciało potrzeby i umiem je tak zakomunikowac że mój seks nigdy nie jest rutybnowy :classic_cool:

Gość Młody i piękny
tylko młodzi i piękni Realizuj fantazje :) życie za krótkie jest a podobno w 2012 ma być koniec :D :D ok 25 lat ci odpowiada ja mam 25 :-D

i z młodym można się kumplować spokojnie, jest w wiele chęci życia i optymizmu, wydaje im się, że mogą jeszcze wszystko, są spontaniczni, zabawni, często jeszcze wone ptaki :P

Faceci są w tym wieku skupieni przede wszystkim na włąsnych potzrebnach ooo i dotknięto sendo sprawy :classic_cool:

ja bym dodała ze na własnych i dlatego wąskich potrzebach :classic_cool:

Gość Młody i piękny
separantka Boisz się ze mu odwali i doprowadzi ci do takiego szczytu jak żaden starszy?:D,NIE KAŻDY MŁODY DBA TYLKO O SWOJE POTRZEBY TO JAKIŚ MIT Śmieszny

no a jakie potrzeby zapewnisz takiej kobiecie po 30tce Młody?? w jakim celu jej szukasz?:)