Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smoothnna Ala

Faceci chcą tylko seksu i wyrywać nowe dupy. Jak znajdzie się lepsza zostawiają

Polecane posty

Gość Smoothnna Ala

... wcześniejszą dziewczynę, bo ta 'nowa' ma większe cyce, dłuższe nogi, lub większą wprawę w obciąganiu. Nie liczy się dla nich poczucie humoru, intelekt dziewczyny, nic! Tylko ciało, pieprzone ciało, żeby było zgrabne, ulepszone skalpelem i lubiło się pieprzyć. Mialam 5 chłopaków, zostawiali mnie dla INNEJ! Dla dziwek, totalnych pustych lal po solarze, niektóre z silikonem i botoxem w warach, w minispódniczkach, tępych blachar. Nienawidzę mężczyzn. Są tacy puści, dla seksu robią wszystko, myślą tylko główką, zezwierzęceni debile.

Gość Smoothnna Ala
Właśnie dlatego napisałam ten post. 2 tygodnie temu facet wyprowadził się ode mnie (nawiasem- mam mieszkanie 3 pokojowe, mieszkam sama, mam samochód 7 letni, ale niezły, pracę w której nieźle zarabiam, stokńczyłam studia, zastanawiam się nad doktoratem). Zostałam zostawiona dla 20 letniej... dziewczyny, z którą mój ex 2 dni poźniej na facebooku jest w... skomplikowanym, kurwa, związku!! To fanka dody, dlugie czarne włosy, spalona gęba, miniówa, różowe tipsy i wypisana wielka tęsknota na mordzie za rozumem! 100 zdjęc z klubów róznej maści, na których to widnieją jej słit dziubki... Po prostu nienawidzę was.

Gość hitsezonu
eee tam, jak na taką poleciał to znaczy że gustu nie ma... mała strata :P

Gość Smoothnna Ala
@ Regres, idź na redtube lepiej. @ hitsezonu, miałam tak 5 razy! Za każdym razem jestem zostawiana dla dziwki.

@ Regres, idź na redtube lepiej" pójdę jak ty do psychologa sie udasz :)

Gość hitsezonu
lepiej że byłaś zostawiana niż zdradzana... marne pocieszenie ale zawsze coś :)

Gość pomyśl pomyśl
Takie jest prawo natury. Nie zmienisz tego. Przystosuj się albo giń.

Gość Smoothnna Ala
To nie ze mną jest problem, tylko z facetami - świniami.

To nie ze mną jest problem, tylko z facetami - świniami." hahahahaha:) bidulina

Gość Smoothnna Ala
Ja nie ściągam majtek przez głowę na widok jakiegoś lalusia! Dlaczego faceci dla puszczalskiej dupy zrobią wszystko?! Nie moge tego zrozumieć...

Gość Smoothnna Ala
Regres, idź sobie pofapać. Albo jedź na dziwki.

Gość najbrzydszy i najbiedniejszy
wszystkie są materialistkami, więc jak się ma taki wybór to lepiej żeby chociaż laska miała ciało i była otwarta, a ty taka nie jesteś.

Gość Smoothnna Ala
Nie mam choinki. Nie jadę do rodziny na wigilię, pierdolę to. Nie chce mi się żyć. Wesołych swiąt, sprośniaki.

Gość hitsezonu
oj tam oj tam. z powodu jakiegoś kretyna masz sobie święta marnować? jedź na wigilię i baw się dobrze a o tym dupku nie myśl bo nie jest tego wart...

Gość coraz slabsze te prowokacje
pewnie wiekszosc dzieci pojechalo w pizdu i to dlatego :O🖐️

Gość Smoothnna Ala
Co by nie napisać, wszystko to prowo. Ach. Poniekąd tak- chciałam wreszcie sprowokować jakiegoś 'samca', żeby mi wyjaśnił na czym polega ten fenomen- cialo>>>> rozum (duzo wazniejsze). Nie jadę. Znowu będą komentarze- ojej, biedna, kolejnmy cie zostawił? Teraz każdy na fb i każdy wie DLA KOGO mnie zostawił. Mam zaległości w papierkach. Popracuję trochę.

Gość tylko brzydule pisza
ze rozum jest wazniejszy niz cialo , typowa standardowa gadka paszteta 😴

Gość hitsezonu
no to nie mów że zostawił tylko zdradził i pozbyłaś się gówna i wyjdzie na twoje a nie jakaś biedna... jejku ludzie jak bez faceta to od razu biedna???? chyba lepiej że bez takiego debila co na dupodajki leci...

Gość facet wyjaśni
"Ja nie ściągam majtek przez głowę na widok jakiegoś lalusia! Dlaczego faceci dla puszczalskiej d**y zrobią wszystko?! Nie moge tego zrozumieć... " Bo faceci mają w naturze ochotę do seksu z jak największą ilością kobiet. Puszczalska jest do tego idealna - nieduże nakłady własne, szybkie dojście do seksu bez zbędnych zabiegów i starań, konkretnie i bez udawania. Taka już nasza natura, ukształtowana przez setki tysięcy lat. Nasi pra-pra-pra-dziadowie tak postępowali i dlatego jesteśmy na tym świecie. Ci którzy mieli inne poglądy, nie doczekali się takiej ilości potomstwa i wypadli z wyścigu ewolucyjnego. Puszczalska to jak super promocja w hipermarkecie. Tylko głupi będzie kupował gdzie indziej po wyższej cenie, skoro mniejszym wysiłkiem dostanie coś łatwo i tanio. I najważniejsze, bez zobowiązań.

Gość parram parram
http://www.kominek.in/2011/07/10-zdan-glupich-ludzi/ fragment: 2. „Faceci patrzą tylko na wygląd, a nie na to, co mam w głowie. Jeśli jesteś pusta, to co się dziwisz, że zwraca uwagę tylko na wygląd? Nic więcej do zaoferowania nie masz. A kobieta, która wypowiada takie zdanie z całą pewnością nic w głowie nie ma. Inaczej nie byłaby taka głupia, aby zadawać się wyłącznie z facetami lecącymi na jej wygląd. Proste. to nara!

Gość Testuo S.
Uogólniasz, jesteś zła, ale to minie. Dodatkowo może masz pecha i przyciągasz palantów których nie umiesz odfiltorwać.

Gość a ja grutluję czytania
kominka..... taik, jestem tym malkontantem. tak, jestem wielbicielem, drugiego planu. i co z tego?:D dno totalne.

Gość Zumberbimber
A wy dziewczyny jesteście takie same,jak poznacie bogatszego z lepszą furą i przystojniejszego to tego poprzedniego wyrzucacie na zbity pysk ha

Gość Paulina88.
Puszczalskie lubia frajerzy i zjeby,zycze podlapania choroby wenerycznej wszystkim kurwiarzom , tym z kafeterii tez. :)

Gość do autorki Smoothnej
ale jednak jak widać właśnie na takich facetów lecą kobiety i ty też skoro aż pięciu ich miałaś i każdy był taki. facet który taki nie jest nawet cię nie obszedł. też chcesz takich i tacy ci imponują. gdyby nie odeszli to z takim byś była a nie z takim który taki nie jest. boli cię nie to że faceci tacy są tylko że właśnie tacy od ciebie odchodzili do innych. kobiety lecą tylko na kasę więc nie oczekuj że faceci będą patrzyli na intelekt , charakter czy cechy osobowe albo uczucia. dupa za kasę.