Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Piekna dwudziestoletniaa

Aj lowe ju darling - Arabowie & polki - pytanie

Polecane posty

Gość Piekna dwudziestoletniaa

Witam, wczoraj ogladalam ww dokument a ze w Egipcie nigdy nie byłam - jakoś wole inne destynacje - nigdy tego zjawiska na oczy nie widzialam... niemniej jednak zastanawiam się dlaczego ktorakolwiek kobieta jest w stanie uwierzyc w zenujace zapewnienia facetow ktorzy nawet nie wiedza co mowia? widzieliscie to na zywo?

Gość HUEBUE
Ale koorva nie moge uwierzyc ze one daja sie na to nabrac, maja rozum jak tiktaki czy co

Gość TARKAN SIMARIK
Habibi (kochanie), czy jesteś miss? - Karolina słyszała to setki razy, gdy szły z Małgośką na plażę czy spacerowały po rozgrzanych uliczkach Alanyi (Turcja). Tym razem się jednak odwróciła. W drzwiach sklepiku ze złotem stał obłędnie przystojny Kurd w błękitnych dżinsach. Karolina nie mogła uwierzyć, że taki mężczyzna zaczepia akurat ją. Dała się zaprosić na słodką jak ulepek herbatę. Ramon miał jakieś 25 lat. I patrzył na nią w taki sposób... - Nogi się pode mną ugięły. Dawno nie czułam się tak atrakcyjna - opowiada Karolina. Umówili się na plaży o zachodzie słońca.- Myślałam, że jestem w bajce - przyznaje 33-latka. - Wpinał mi kwiaty we włosy, łamaną angielszczyzną opowiadał o swoim życiu, chwalił oczy i włosy. Pocałował. Ale nie próbował niczego więcej bez mojego przyzwolenia. - To ja chciałam się kochać. Atmosfera wakacji, szum morza. To było nierealne i romantyczne, jak z tandetnego harlequina. Dałam się ponieść emocjom - przyznaje.