Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnPzeciętny nie szukam nikogo

Przeciętny facet nigdy nie będzie podniecał kobiety czysto seksualnie!

Polecane posty

Gość Ona 20 latka
A ja się nie zgadzam;) Autor nawet żadnego doświadczenia nie ma a relacjach damsko męskich:P

Gość Ona 20 latka
MIsiu pysiu bez wiary w siebie jesteś

Gość Ukrainka z krwi i kosci
co wy pieprzycie, ze Ukraincy sie ponizają, odezwal sie Polaczek co moze mieszka na wschodzie i mysli ze sie zna

Nie bez wiary, tylko patrzę obiektywnie. A jak naćpani popaprańcy robią na kobiecie większe wrażenie niż ja, to ja dziękuję takiej pani

Zostań gejem i nie płacz już. Nudny jesteś to i nikt się tobą nie interesuje.

Jak to nikt! Ja się nim interesuję! Myślisz, że taki Kuba Rozpruwacz, Charles Manson, Albert Fisher, czy jak mu tam ten Joseph Fritzl to byli jacyś rzucający się w oczy seks-maszynki, czy niczym nie wyróżniający się, zakompleksieni psychole? Wroga trzeba umieć rozpoznać, a to znaczy, że trzeba się przyglądać również pospolitym dziwakom :D

do Ukrainka z krwi i kosci Dobrze mu przygadalas.PiSuarowi ! Ja tam kocham Ukrainki bo kobitki jak sie patrzy i zawsze podnieca mnie to ze to nasza slowianska krew ! Poza tym sa bardziej zmyslowe niz nasze przezarte przez korporacyjny kapitalizm Polki

Gość Ona 20 latka
OnPzeciętny nie szukam nikogo Moze masz malego sisiorka i sie wstydzisz

A może i mam małego a co z tego?

A co ty studiujesz? Tępy jesteś że aż przykro :( Zastanów się co ty chcesz od życia. Chcesz dziunię co daje lalusiowi z charkam na włosach to musisz się obyć z myślą że ona miała takich na pęczki albo szukać 13 latki bo masz wtedy nikłą bo nikłą szansę że będzie "nietknięta" Chcesz "porządnej" to musisz się postarać bo taka nie pójdzie z tobą do łózka na pierwszym spotkaniu chociaż by tylko dla zachowania pozorów że jest porządna. Szukasz kobiety wyzwolonej seksualnie z klasą ? To tez nie masz wielkich szans na dziewicę bo ona musiała jakoś dojść do tego punktu w którym jest i znowu musiał byś taką złapać tak najpóźniej w wieku 19 lat. Czego ty chłopie chcesz poza biadoleniem? Masz jakiś pierdolony kompleks że jesteś brzydki że inni są przystojni i takie pierdoły. A prawda jest taka że dla kobiety facet którego inne by uznały za potwora może być super seksowny. Tak samo kobieta może polecieć na jakiegoś maszkarona bo zadziała chemia . Masz jakieś zryte podeście rodem z filmów. ty wychodzisz czasem z domu? widzisz co się wokół ciebie dzieje? A może ty szukasz sobie na siłę towarzystwa barbie i kenów i stąd twoje załamanie? I zapamiętaj raz na jutro im bardziej będziesz chciał baby tym ona mniej ciebie. Jak je olejesz to zaczniesz wybierać. Desperacja odstrasza kobiety.

Gość sebastianZopola
OnPzeciętny nie szukam nikogo ja bede twoim menem bedziemy sie roooochac ile sie da, tylko odwiedzaj mnie a pace jak pojde za pedofilie siedziec moja 13 letnia siostrzenica bila mi konia

Gość doświadczony ludzik
... no cóż, bez wątpienia panie są dokładnie takimi samymi wzrokowcami jak panowie, więc jesli chodzi o zjawisko zauroczenia i wynikającej z niego 'żywej' inicjatywy w wiadomych sprawach to w przypadku osobników szczodrze obdarowanych przez naturę ( w szerokim tego słowa znaczeniu ) będzie ono występowało szybciej i częściej. Tak to już jest i lepiej nie trwonić na frustracje z tego tytułu pozytywnej energii życiowej !

Gość wiesz nei_nei
ty inne pokolenie jestes

Do autora postu. Pamietaj ze kluczem do kobiecej wyobrazni jest ucho. TO SLOWA ROZBUDZAJ W NIEJ WYOBRAZNIE. Awiec cwicz sie w pobudzaniu kobiecej wyobrazni w ladnym budowaniu zdan,ciekwych anegdotkach ,wdziecznej melodii glosu umiejetnym zatrzymywaniu glosu itd poczytaj o tym w necie .Jest mase ksiazek o sztuce oracji .Od tego powinienes rozpoczac edukacje o kobietach . Reszta to zywa sztuka ,trenuj ,trenuj i obserwuj:) JESTES NA NAJLEPSZEJ DRODZE ZEBY STAC SIE KANDYDATEM NA CZLONKA PIS, a moze juz jestes ich sympatykiem ? to parta frustratow a ka\zdy z nich ma dwa h.. w oczach nie wspominajac o pedlaowatym prezesie.

Gość ON podobno od 2 lat wchodzi
i pisze ciagle to samo zamiast sie brac za siebie i dziewczyny, potrzebna mu psychoterapia najprawdopodobniej